Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

No wlansie :laughing: głupia byłam, teraz mam gdzieś opinie innych ale wtedy :frowning:

1 polubienie

I tu się z tobą zgadzam…. Ale prawda też jest że taki influencer nie zarabiał by takiej kasy na lajkach gdyby ludzie mu nie dawali…. To my sami obserwujac te konta i życia nimi nakręcamy im popularność i kasę …… gdyby ludzie tego nie robili to te osoby by nie były takimi celebrytami

1 polubienie

To prawda , gdyby ludzie nie wyświetlali i nie klikali to by kasy nie zarobili , a to wszystko napędzamy my i tak to się kręci w kółko .

3 polubienia

Ja nie wiem kto np ogląda Klaudelize :confused: taka gruba na tik toku ostatnio jak go strem łatwogang to miała pretensje do ludzi że nie wpłacają pieniędzy jej bo ją boli stopa tylko na fundacje … i tacy ludzie zarabiają nie małe pienidze przez to że się skarżą jak to oni mają fatalnie w życiu

Akurat czasem cieszę się że nie znam większości influencerów

1 polubienie

@chloria dużo zdrówka, oby tylko lekkie skręcenie.
@Patrycjaw25 trzymam kciuki za wizyte i czekam na relacje po :blush:

2 polubienia

Dam znać co i jak jak już będę po wizycie :blush::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Byłam dzidzia rośnie dziś mi nóżkami i rączkami pomachała :laughing: widać będzie wiercipięta :rofl:
Wszystko w porządku ale muszę powtórzyć badanie cytomegalowirusa bo mam dość wysoko i albo niedawno chorowałam albo teraz a on jesf niebezpieczny dla płodu zwlaszcza w początkowych etapach :roll_eyes:

6 polubień

Ojejku to słodko jak już pomachał malutki człowieczek :heart_eyes:
Orany brzmi groźne , koniecznie musisz powtórzyć e takim razie

2 polubienia

Oby wszystko było dobrze :fist:t3::fist:t3::fist:t3:

1 polubienie

Jejku oby to był jakiś błąd z tym wirusem

1 polubienie

Ale super :wink: mnie zawsze widok na usg rozczulał mimo ze nie zawsze cos widzialam :smiley::smiley::smiley:

1 polubienie

Super! Trzymam za Was mocno kciuki :heart:

1 polubienie

Oj a skąd byś go mogła mieć? Od maluchów czy jak ? Super że wszystko w porządku i maluszek rośnie po mału. A jak się w ogóle czujesz?

1 polubienie

Moja szwagierka miała to. Niestety małe dzieci często przenoszą. Ale wszystko dobrze się skończyło tylko musieli jeździć na więcej kontroli.

Ale mnie tu długo nie było :face_with_peeking_eye: nie mogę aż nadrobić wszystkich postów :face_holding_back_tears: w każdym razie gratulacje dla wszystkich którzy mają już maleństwa w ramionach i zdrówka dla nowonarodzonych maluszków :heart:

3 polubienia

Dziś powtórzyłam i zobaczymy czy wynik będzie mniejszy.
@ewelka8990 mnie też i ten widok jak energicznie macha maciupeńkimi rączkami i nóżkami takie maleństwo i niech ktoś mi powie że to zlepek komórek tylko to zaśmieje mu się w twarz . …
@Mamuska357 u mnie dom pełen dzieci , teściowa w szkole pracuje , z toalety każdy korzysta. Więc coś się mogło przypałętać. A vo do samopoczucia to do wytrzymania cały dzień nawet jakoś się trzymałam a na wieczór coś mnie strasznie mdli…:neutral_face:

3 polubienia

Będzie dobrze!
Dokładnie dla mnie dziesiątkiem jest jak już serduszko bije :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oj tak jak serduszko bije i słyszy się to odrazu serce się raduje😃

4 polubienia

Ooo tak :heart: i tako kega wzrusz :heart: