No wlansie
głupia byłam, teraz mam gdzieś opinie innych ale wtedy ![]()
I tu się z tobą zgadzam…. Ale prawda też jest że taki influencer nie zarabiał by takiej kasy na lajkach gdyby ludzie mu nie dawali…. To my sami obserwujac te konta i życia nimi nakręcamy im popularność i kasę …… gdyby ludzie tego nie robili to te osoby by nie były takimi celebrytami
To prawda , gdyby ludzie nie wyświetlali i nie klikali to by kasy nie zarobili , a to wszystko napędzamy my i tak to się kręci w kółko .
Ja nie wiem kto np ogląda Klaudelize
taka gruba na tik toku ostatnio jak go strem łatwogang to miała pretensje do ludzi że nie wpłacają pieniędzy jej bo ją boli stopa tylko na fundacje … i tacy ludzie zarabiają nie małe pienidze przez to że się skarżą jak to oni mają fatalnie w życiu
Akurat czasem cieszę się że nie znam większości influencerów
@chloria dużo zdrówka, oby tylko lekkie skręcenie.
@Patrycjaw25 trzymam kciuki za wizyte i czekam na relacje po ![]()
Dam znać co i jak jak już będę po wizycie ![]()
![]()
Byłam dzidzia rośnie dziś mi nóżkami i rączkami pomachała
widać będzie wiercipięta ![]()
Wszystko w porządku ale muszę powtórzyć badanie cytomegalowirusa bo mam dość wysoko i albo niedawno chorowałam albo teraz a on jesf niebezpieczny dla płodu zwlaszcza w początkowych etapach ![]()
Ojejku to słodko jak już pomachał malutki człowieczek ![]()
Orany brzmi groźne , koniecznie musisz powtórzyć e takim razie
Oby wszystko było dobrze ![]()
![]()
![]()
Jejku oby to był jakiś błąd z tym wirusem
Ale super
mnie zawsze widok na usg rozczulał mimo ze nie zawsze cos widzialam ![]()
![]()
![]()
Super! Trzymam za Was mocno kciuki ![]()
Oj a skąd byś go mogła mieć? Od maluchów czy jak ? Super że wszystko w porządku i maluszek rośnie po mału. A jak się w ogóle czujesz?
Moja szwagierka miała to. Niestety małe dzieci często przenoszą. Ale wszystko dobrze się skończyło tylko musieli jeździć na więcej kontroli.
Ale mnie tu długo nie było
nie mogę aż nadrobić wszystkich postów
w każdym razie gratulacje dla wszystkich którzy mają już maleństwa w ramionach i zdrówka dla nowonarodzonych maluszków ![]()
Dziś powtórzyłam i zobaczymy czy wynik będzie mniejszy.
@ewelka8990 mnie też i ten widok jak energicznie macha maciupeńkimi rączkami i nóżkami takie maleństwo i niech ktoś mi powie że to zlepek komórek tylko to zaśmieje mu się w twarz . …
@Mamuska357 u mnie dom pełen dzieci , teściowa w szkole pracuje , z toalety każdy korzysta. Więc coś się mogło przypałętać. A vo do samopoczucia to do wytrzymania cały dzień nawet jakoś się trzymałam a na wieczór coś mnie strasznie mdli…![]()
Będzie dobrze!
Dokładnie dla mnie dziesiątkiem jest jak już serduszko bije ![]()
Oj tak jak serduszko bije i słyszy się to odrazu serce się raduje😃
Ooo tak
i tako kega wzrusz ![]()