moje dziecko w spacerówce siedzi niewiele, tyle co konieczne, wiec dla mnie akurat wkładka zbędna, bo jeszcze sie nie zdarzyło żeby się w niej spocił, może to też kwestia materiałów z jakich wykonane jest siedzisko. Brudzić się też nie brudzi, bo młody w spacerówce nie je - nie uczylama go tego i moze dzieki temu wózek wystarczy na bieżąco przecierać wilgotną szmatką i jest jak nowy. Jemy na "postojach" czyli tam gdzie może wysiąć z wózka usiąść na ławeczce, trawce, kocu itd. Kiedyś byłam świadkiem gdy dziecko zakrztusiło się jedzac w wózku - koła podbiły na jakims lekkim wyboju a dziecko jadło gdy mama pchała wózek. Zanim udało się dziecko wyplątać z pasów itd było juz sine, gdyby nie pomoc przechodniów spanikowana matka nie dala by sobie rady. Na szczęscie nic się nie stało ,ale od tej [pry jestem bardzo ostrożna jeśli chodzi o kwestie jedzenia "po drodze" czy to w wózku czy samochodzie
Ja do wózka mam taką wkładkę oryginalną ale nie mam pojęcia czy ona jest właśnie antypotowa,
jednak w foteliku to by się coś takiego przydało;p
jak taki upał jest to zaraz całe plecy mokre
no t u u mnie dzieci jakoś się nie pocą w wózkach, ale w foteliku już tak.
u mnie poci sie okropnie w ciagu jednej drzemki potrafi cała poduszkę zapocić;( ale mamy na dnie wózka podkład aby nie zasikała i zaczynam sie zastanawiac czy to nie jego zasługa;/
U mnie też w foteliku zaczęła się pocić, ze spacerówki jeszcze nie korzystamy, była dopiero jazda próbna ale jeszcze wróciłam do gondoli.
Ewe to rzeczywiście trzeba uważać z tym jedzeniem w wózku
to u nas się pociła i tu i tu
Ciekawe czy taka wkładka by właśnie pomogła
Teraz mama mamy w podobnym wieku dzieciaczki a co sie nie sprawdziło? u mnie w gondoli sie kręci już za bardzo ale obawiam sie o przypinanie pasami;( że nie zaśnie jednak w spacerówce bo lubi sie na boczku ułożyć na spanie a co do siedzenia to tez jeszcze nie siedzi ( 7,5 miesiaca)
trzeba wypróbować i się przekonać :)
Też jakiegos pocenia ani przy córce ani przy synku nie zaobserwowalam więc może faktycznie od dziecka zależy? Moja koleżanka miała do fotelika takie nakładki i podobno niebo lepiej
Aniss właśnie moja też lubi ostatnio spać na boku a jak ją tymi pasami przypięłam w spacerówce to mam wrażenie że jest bardzo ograniczona ruchowo. Będziemy musieli się przyzwyczaić ale jeszcze nie siedzi sama więc na razie wróciłam do gondoli gdzie sobie leży i jeździ z nogami w górze :P
o jaki kręciołek :)
TerazMama ja na drzemki wkładałam ją do spacerówki zamiast gondoli w domu by się przyzwyczajała;p
U nas synek poci się mega czasami jak wyjmuje go z fotelika to całe plecy mokre ma i wcale nie jest grubo ubierany , więc jestem ciekawa czy taka wkładka się sprawdza
Trzeba wypróbować :)
Ostatnio wygrałam na instagramie bon 200zl do sklepu amumu to akurat kupię taką wkładkę do fotelika bambusową i będę testować czy to się sprawdzi ❤️
ooo to gratulacje ja ostatnio tez wzięłam udział na Instagram w paru konkursach i czekam na wyniki. W familie ostatnio wygrałam bilety do parku rozrywki już nie mogę się doczekać aż pojedziemy.
Gratulacje to miałaś szczęście :)
Teraz mama ciekawq jestem tych wkladek my mamy dwie do wozka ale do spacerowki pan tak zachwalal ze taki dobre ;) zobaczymy jak sie sprawdza;)