Wkładka antypotowa do wózka

daj znać jak one się sprawdziły 

O! Ja o takich wkładkach to nie słyszałam, muszę się zainteresować, bo to fajna sprawa na lato. Te wózki są czasami zrobione z takiego materiału że jak tylko robi się ciepło to nawet jak maluch ma lekki bodziak to za chwilę plecy mokre. U nas taki problem to głównie z fotelikiem samochodowym mamy. Właśnie jak jest ciepło to jak małego wyciągam to często ma główkę i plecki mokre. 

ale super gratulacje bon spoko sprawa

w foteliku to ja mam wrażenie że to jest nagminne. niby młody ubrany lekko a plecki spocone.

on sztucznego materiału 

mnie przeraża takie zapocenie jak już bedzie maluch smigał na dworze bo o zawianie wtedy nie trudno;(

Anisss właśnie ja tego też się najbardziej boję. Wyciągam go z auta i jednak niosę w tym foteliku a nie zawsze uda mi się stanąć pod samymi drzwiami wejściowymi do klatki. 

Tak, ja też zawsze się martwię o to, że małego zawieje/przewieje i będzie zaraz infekcja

myslalam że tylko ja jestem taka przewrazliwiona na tym punkcie xd

Dzięki dziewczyny :) Właśnie rozważam zakup tej wkładki ale też myślę, że musimy kupić nowy fotelik i czytałam, że niektóre foteliki mają już taki materiał antypotowy więc chyba się najpierw rozeznam jak to z tymi fotelikami wygląda. A może ktoś z Was ma taki fotelik gdzie materiał niby jest oddychający? 

kurcze to ja się tak martwiłam przy córce, a teraz już mam wyrąbane : i tak mam wrażenie, że oni ciągle chorzy 

ale lepiej zapobiegać jednak

TerazMama super gratulacje;p 

Ja też lekko ubieram córkę, a i tak plecki mokre;/ już mega się o nią boje, by ją nie przewiało, 

Mazia was to ostatnio te choroby nie opuszczają;/

Be Safe ma taką specjalna tkaninę;) 

A jak się sprawdza? :) 

Nie wiem bo ja wzięłam czarną zwykła i też jest ok;) ale cenowo bez dopłaty  k koleżanka ma ta szarą specjalną to chwali ale ja porownania nie mam. Póki co synek nie spocony ale córka też się nie pocila w poprzednich fotelikach

Teraz te foteliki dobre robią to może i ta tkanina jest lepsza nie jakąś sztuczna 

pewnie jak cena lepsza to i twarzywo lepsze 

właśnie teraz każdy fotelik ma do wyboru dwie tkaniny, lepszą i najlepszą. pewnie różnią się tym, że w jednej się poci w drugiej nie. ale jeżeli nie ma takiej zależności to lepiej wziąć leszpą tkaninę i dokupić wkładkę. 

U nas ten sam problem jest ale w foteliku samochodowym. Maxi cosi pebble plus  makabra mój synek się tak w nim poci ze szkoda gadać wystarczy nawet 3 minuty w tym foteliku a on już zgrzany. Rozmyślam nad wkładka antypotowa do fotelika ale czy aby na pewno to działa? Malutki ostatnio przeszedl mi zapalenie płuc i boję się że jak się upoci to go znów przewieje ... brak już sił na kolejne bezsenne noce i gorączki