wiadomo jak jeszcze lato to lepiej kupić aby dziecko się tak nie pociło
Jak ja kupowałam fotelik to nie było takiej opcji z lepszym i gorszym materiałem. A szkoda, chociaż zawsze można właśnie te wkładki kupić. Ja zobaczę jak teraz będzie latem w wózku i może wtedy kupię młodemu tą wkładkę do wózka. Jeszcze nie miałam takiego porównania bo to pierwsze lato w spacerówce.
Ja nie miałam wcześniej takiej wkładki antypotowej ale to może dlatego że wcześniej tego nie było albo ja o tym nie słyszałam. Chętnie poczytam jak jakaś mama ma tą wkładkę czy warto kupić ;) bo jeśli faktycznie dobrze się sprawdza to myślę że warto zainwestować;)
Szczerze mówiąc nie słyszałam o takiej wkładce antypotowej ale właśnie się dowiedziałam od was i zastanawiam się nad zakupem bo w gondoli córka właśnie bardzo się poci.
Dziewczyny my w końcu kupiliśmy wkładkę do fotelika firmy aero movv i rzeczywiscie mała już nie ma mokrych pleców więc polecam :)
TerazMama to jest do fotelika tak? Do wózka do gondoli też taka jest?
my mamy dwie podkładki do spacerówki ale wam powiem ze starsznie sie w niej poci musze zobaczyć te drugą;( ale teraz takie upały to sie zastanawiam czy te antypotowe coś działają?
TerazMama właśnie się nad nią zastanawiałam, ale pytanie, czy ona będzie pasować do większego fotelika też?
Terazmamma to chyba się na taką skuszę. Muszę pooglądać w internecie i kupić. Widzę że w tym wózku jednak te plecy się pocą to może dzięki tej wkładce maluchowi też będzie lepiej i chętniej nam z tego wózka będzie jednak korzystał.
A ja planuję zakup czegoś takiego myślę że to idealne rozwiązanie do wozka na te upały https://www.smyk.com/p/littlelife-mata-chlodzaca-do-wozka-i6415913 i myślę że cena jest super :) bo ja odkryłam te mate w sklepie noskinoski.pl niestety taka przebitka że kosztowała tam 129 zł.Chcialam się podzielić faktem że tak jak wgnie smyk miał wysokie ceny tak ostatnio też udało mi się kupić karuzele do łóżeczka Tiny love morski świat za 79 zł .Miałam oczywiście Canpola ale niestety musiałam sprzedać bo najpierw mój maluch miał kołyskę i tam miał karuzele potem zamiast klasycznego łóżeczka kupiliśmy turystyczne a tam nie dało jej się zamontować.
MamaEm ta która my mamy to powinna pasować też do większego. Są też takie wkładki, które będą pasowały do wózka i do fotelika jednocześnie więc trzeba rozmiarowo sprawdzać :)
Do wózka też kupiliśmy osobną dwustronną i z jednej strony jest wersja bawełniana na lato a z drugiej taka grubsza na zimę :) Akurat wygrałam bon do sklepu jukki więc kupiliśmy na próbę i w sumie bardzo fajnie to wygląda i też dziecko się już nie poci mimo, że to tylko bawełna
Terazmamma i zadowolona jesteś z tej dwustronnej? Bo może coś takiego bym jednak zakupiła. Sama jeszcze nie wiem i szukam jakiegoś fajnego rozwiązania.
Tak, ta do wózka bardzo fajnie wygląda, już parę osób pytało gdzie kupiłam i mówiły że super to wygląda. A najważniejsze, że dziecko nie ma spoconych pleców. To też jest taka ochrona wózka przed zabrudzeniem, bo wkładkę można wyjąć i uprać :)
TerazMama jednak lepiej osobną do wózka i do fotelika, bo pewnie przekładanie wyprowadziłoby mnie z równowagi:D
Też wydaje mi się że lepiej mieć osobne :)
No właśnie też fakt że można wyciągnąć i uprać. Taki wózek jednak ciężko wyczyścić.
Moja koleżanka miała tak brudny wózek i nie dawała ho rady już domyć więc kupiła drugi jakiś najtańszy używany bo już z tamtym wstyd jej było chodzić. Ja sobie trochę nie wyobrażam żeby tak ubrudzić wózek żeby nie dało się ho domyć
Ja taką wkładkę do wózka miałam w komplecie i też z niej korzystami, ale ona raczej nie jest antypotowa, ale zabezpiecza wózek przed zabrudzeniem...
zalezy od materiału i czym usmarowany;(
powiem wam ze wózek po starszej cóce jak go psrzedawałam to babka mysłała ze nie był używany;)
teraz mamy xlandera i nie jest tani moim zdaniem a wyglada jak by miał co najmniej rok;/
też korzystamy z wkładki mamy dwie oryginalne i jedna po miesiacu już zmechacona;/
No właśnie niektóre wózki zrobione są z takiego materiału że od razu łapią plamy i wszystko widać. Ja mam taki kolor i fakturę materiału że nie widać jak narazie zabrudzeń, ale też nasz maluch w wózku nie je i nie jeździ w nim bardzo dużo.