Wkładka antypotowa do wózka

Ja mam taki pudrowy róż i ciężko odeprać plamy  

Na jasnym to niestety wszystko będzie widoczne bardziej 

Ja wzięłam szary to te plamy się gubią ,ale.jutro biorę się za odplamianie go . Dostałam ostatnio do testów fajny produkty od dr. Beckman i świetnie dał radę z fotelikiem, więc jutro próbuje doczyścić wózek 

Mazia a czyscić miejscowo czy cały pierzesz? bo czasmai te zapierki miejscowe to tylko gorsza plama wychodzi ;/ jak jescze woda z kamieniem to juz w ogóle lipa

używałam go miejscowo do fotelika ,krzeseł i kanapy , którą kupiliśmy nim córka się urodziła. BYła w jej pokoju, więc wyglądała źle, wszystko zeszło. Nową mi też młody kredkami wysmarował i zeszło Tego wózka dziś nie ogarnęłam bo młody bez drzemki także dzień pełen wrażeń

Mazia a gdzie to kupujesz ?

Miśka zerknij tutaj są sklepy gdzie możesz kupić ten preparat

DR.Beckmann Środek Czyszcząco Odplamiający Do Dywanów I Tapicerek 650ml - Opinie i atrakcyjne ceny na Ceneo.pl

https://shopee.pl/search?keyword=dr.beckmann%20%C5%9Brodek%20czyszcz%C4%85co%20odplamiaj%C4%85cy ja ostatniojestem zwolenniczka shopee;) 

Aniss ja jakoś nie mogę się przekonać do tego :( ale coraz bardziej mnie namawiasz:D

Fajny ten środek do czyszczenia, szkoda, że nie brałam udziału w tych testach ale skoro się sprawdza to pewnie będzie trzeba zakupić jeśli polecacie :) 

Ja właśnie tez go napewno zakupie 

Skoro namawiacie to ja może też spróbuję. Bardzo śmierdzi? Można uważać w ciąży?

TerazMama ja też właśnie mówię, a nie potrzebny mi, ale w sumie by się przydał do fotelika samochodowego;p

Aniss u mnie kurier prawie codzienne z produktami z shoopi 

U mnie to samo albo sinsay jeszcze 

hehe ja wole na paczkomat nie zawsze jestem w domu a druga sparwa czesto przychodza jak mała ma drzemki;) 

tutaj jedynie uwzgledniamy kuriera z canpolu czy lovi;) bo wczesniej jest sms żeby sie spodziewać;)

moja teściowa go kupiła w carrfour bo teraz kanapę nim czyściła to dwie sztuki jej poszły chyb a po 22zł jakoś mówiła, że był. 

On trochę śmierdzi , ale to nie jest smród tylko taki zapach środków do czyszczenia, ale ja miałam balkon otwarty to się wietrzyło. Zwierzaki trzeba schować jak się czyści , więc nie wiem czy w ciązy jest taki bezpieczny jak lepiej by zwierzęta nie były w tym samym pomieszczeniu w czasie czyszczenia 

u mnie jak nie ja to teście są w dom więc z odbiorem nie ma problemu, a jak nikogo nie ma to zostawia pod drzwiami 

U nas tak samo kurier zawsze dzwoni jka synek przyśnie 

Ja też tego nie lubię jak akurat kurier dzwoni jak karmie, i już nie raz nie zdążyłam podejść otworzyć i sobie poszedł :P na szczęście i nas duże osiedle jest i wystarczy potem zadzwonić do kuriera czy jest na osiedlu a przeważnie na osiedlu jest tak z godzinę więc łatwo go złapać