w ciązy włosy są gęste i lśniące za to po zaczynaja się z nimi problemy
Ja w ciazy farbowalam wlosy. Co prawda nie robilam tego sama, bardziej ufam salonowym kosmetykom:) Najbezpieczniej jest unikac farbowania w pierwszym trymestrze. W ciazy mialam piekne wlosy-geste,lsniace i ukladajace sie tak jak chcialam:) niestety po ciazy wypadaja mi niesamowicie, ale mam nadzieje ze niedlugo przestana:)
Nałozy się farbę i po też będą lśniące, ale tak poważnie to u mnie nie ma z tym problemu.
dokladnie w ciazy skora i wlosy sa idealne za to po ciazy zaczyna sie koszmar…
Po ciąży najgorzej…
ja tak mam po ciazy i do dzis mi zostalo
Na pocztaku ciazy włosy mi sie osłabiły i wypadały, natomiast pozniej zgestniały.
Moje wypadły po porodzie, ale teraz ok
Przez cała ciążę nie miałam problemów z włosami, a teraz po porodzie bardzo mi sie osłabiły i wypada ich sporo
a to ja już wiem, dlaczego wyszłam tak kurczakowo żółta po farbowaniu blondem
pierwszy rymestr, może to jest i to, bo w końcu często używałam tych farb i zawsze było ok
ja za to buzie mialam idealna w ciazy
Moje włosy wyglądały lepiej w ciąży i nabrały blasku ![]()
hormony ogólnie płatają figle;) ale nie wiedziałąm, że kolor po farbowaniu może być inny;)
podobno po ciązy jest o wiele gorzej
pierwsze słyszę, żeby ciąża miała jakikolwiek wpływ na to jaki kolor włosów wychodzi po farbowaniu… Raczej stawiałabym na to, że farba może była uszkodozna fabrycznie (zdaża się, znajoma ostatnio farbowała na braz a wyszły czerwone i o dziwo kupila zapakowana fabrycznie farbe taka jak kupowala i uzywala do tej pory…
niestety to fakt, że po ciąży włosy i skóra głowy zmieniają się diametralnie…
Nie jest tak źle po ciąży jak się o siebie dba
farbuje włosy,ale nie zauważyłam różnicy,ale skore głowy mam suchą i dużo łupieżu co nigdy nie miałam, no ale może się zmieni chociasz jestem juz 7mc po porodzie.
Ja oststnieo zaczelam uzywac odzywki do włosów zniszczonych - faktycznie włosy wyglądaja lepiej, ale wciąz wypadają. chyba czas odwiedzic fryzjera
dzięki hormoną miałam piękne lśniące włosy w ciazy