Na początku ciąży cera zrobiła się wrażliwa i pojawiły się drobne wypryski. Włosy początkowo były śliczne, grube i świecące…teraz strasznie mi wypadają i myślę by zacząć brać już jakieś witaminy - zapytam lekarza czy ma to jakiś sens czy dopiero po rozwiązaniu się tym zająć.
Ja cerę, mam śliczną, nawet kosmetyczka bardzo pochwaliła, chciałabym aby tak już zostało i po ciąży.
z poczatkiem ciazy włosy i pazurki mialam super,cere tez… a teraz pod koniec z cerą zrobiła sie masakra… zaczerwienienia mam okropne ;(
paznokcie są super szkoda ze po ciąży takie nie zostaną
z paznokciami się zgadzam, często mi się rozdwajały, teraz nie używam odżywek a są mocne i ładne
Włosy mi zgęstniały i paznokcie wyglądają świetnie, tylko z cerą już nie to samo.
w ciąży włosy miałam super zdrowe, po ciąży mi wypadają, kruszą się, masakra
a ja to i w ciąży i po ciąży słabe mam
w ciąży jejs dobrze a po porodzie…niestety… włosy okropne
ja mam w ciąży zdrowe a po to juz średnio
ja nie zauważyłam różnicy u mnie, ale znajomi mówią że są ładniejsze … zobaczymy jak będzie po porodzie .
po ciąży to tylko wizyty u dermatologa… niestety efektów brak
nie napawa optymizmem no ale zobaczymy
Początkowo włosy były piękne, ale teraz na koniec ciąży mam ich chyba o połowę mniej i ciągle wypadają,
w terkcie ciaży to włosy mi nie wypadały dopiero po porodzie to zaczęly wypadac garściami ale teraz po 6 miesiącach włosy znów zaczynają mi gestnieć
ja również nie widzę różnicy. Boje sie jednak farbować, więc średnio jestem zadowowlona “stanem” moich włosów
Moje włosy nigdy nie były w lepszej kondycji niż teraz
Dziewczyny jeżeli obawiacie się farbowac włosy w ciąży na własną rękę zwróćcie się do zaufanego salonu na pewno mają usługę koloryzacji farbami roślinnymi bez amoniaku. Uwierzcie też, że farbowanie włosów w ciąży nie wpływa na rozwój płodu, wiem z doświadczenia ![]()
szkoda tylko, że po ciąży tak wypadają… i mi dopiero teraz zaczeły!
Ja w ciąży zrezygnowałam z farbowania. Jakos przeżyłam
Teraz mój stan włosów jest nawet lepszy niż przed porodem. Włosy wypadały mi tylko przez pierwsze trzy miesiące ciąży, później wszystko się unormowało.
Nie miałam problemów z włosami w ciąży i po też jakoś nie zauważam alby cos było nie tak.