Włosy i skóra głowy w ciąży

Początkowy włosy były piękne, teraz w drugim trymestrze zauważam że bardzo wypadają.

mi własnie teraz w II trym też zaczęły strasznie wypadac, jedyna zmiana to taka, że przestały się przetłuszczac, jak myłam co 2 dni tak teraz spokojnie co 4

potre to nawet łupież się pojawił…

Mi po ciąży zaczęły wypadać garściami, ale już wszystko wróciło do normy i odrastają nowe włosy

Mi na początku bardzo się przetłuszczały i musiałam zmienić szampon. Wypadały chyba standardowo, jak wcześniej ale zrobiły się bardziej sztywne i grubsze, przez co ciężko je było ujarzmić i musiałam stosować więcej odżywek.

włosy wypadały mi bardzo długo w sumie do teraz troche jeszcze lecą

wlosy mialam super bardzo zadko sie tluscily a teraz po porodzie to jakas masakra

W ciąży nie mogę nic złego powiedzieć na temat włosów i skóry głowy,

w pierwszej ciąży miałam super włosy, teraz też mi się poprawiają

włosy mi zgęstniały i łatwo się układały teraz to masakra

U mnie ciąża puki co nie daje żadnych pozytywnych ani negatywnych efektów na skórę głowy oraz włosy, są takie jakie były przed a wraz z przebiegiem ciazy byc moze jeszcze sie poprawią :wink:

Łupież to dolegliwośc ktora nawoedza mnie sustematycznie eehhh ileż specyfików przeyltestowanee i nic

Nie miałam problemów z włosami w ciąży, dopiero po porodzie zaczęły mi wypadać

u mnie w ciazy skora byla idealna a po urodzeniu zacyely sie problemy z twarza

ja to bym chciala zeby mi teraz wrocila ta idealna skora i piekne wlosy za czasow ciazy:)

U mnie po ciąży strasznie wypadały włosy, garściami wręcz

dokladnie teraz moge powiedzie ze jestem mloda i piekna. wlosy jak nigdy mam dlugie i mozne i geste,jest super:)

z tymi przesądami to bzdura, z córką miałam piękną cerę! A teraz są wypryski i nie wiem kto będzie?

w ciazy mialam cudowne wlosy za to ceraz niestety ulegla pogorszeniu teraz cera wraca do normy a wlosy zaczynaja wypadac.

mi ostatnio zaczęły strasznie wypadać, cera póki co w miarę ok