JA w ciaży włosy i paznokcie miaąłm do pozazdroszczenia, zaś po porodzie włosy mi bardzo wypadały.
A ja do tej pory mam super paznokcie i wlosy ale tak zostalo mi po ciazy. Poki co ![]()
chyba nie ma reguły
z tym farbowaniem podobno bardziej chodzi o wdychanie oparów farby, niż “przenikanie” przez skórę głowy. Ja do 6. miesiąca nie farbowałam w ogóle, a później zrobiłam sobie jedynie pasemka, od nakładania farby na całość na razie się powstrzymuję. a ogólnie mam bardzo gęste włosy, także mam nadzieję, że jeśli nawet troszkę mi ich wypadnie po porodzie, to diametralnej zmiany nie zauważę ![]()
Ja w ogóle nie farbuję włosów, bo mam rzadkie. Fakt na początku ciąży zauważyłam, że są w lepszej kondycji. Niestety po porodzie wychodziły garściami.
włosy i paznokcie w ciąży mam świetne , zobaczymy jak to będzie po porodzie.
na razie nie mam problemu ani z jednym ani z drugim
U mnie wlosy super i w ciazy i teraz.
każdy chwali moje paznokcie w ciąży- no rewelacja
moje paznokcie też są jakby mocniejsze, wcześniej ciągle mi się rozdwajały, łamały, a teraz już dawno nic takiego się nie dzieje ![]()
Z paznokciami i cerą nie miałam nigdy problemów za to włosy mi się poprawiły ![]()
to w takim razie cieszmy sie , że tak pięknie wyglądamy i ciąża nam służy ![]()
Moje włosy zaczęły się nadmiernie przetłuszczać. Paznokcie się wzmocniły, są twarde i ładne. Niestety burza hormonów pojawia się na moich plecach i twarzy ![]()
Syba a u mnie na odwrót zupełnie się zrobiło i przestały się przetłuszczać:)
Niektórzy mówią, że po tym już można stwierdzić czy będzie chłopak czy dziewczyna
Podobno jak "zanika " ci uroda do dziewczynka ![]()
a mnie wszyscy chwalą,że dobrze wyglądam a ma być córcia
podobno corcia zabiera mamusi urode wiec moze to bedzie chlopiec ![]()
hm…no nastawiam sie na dziewczynke, ale w gruncie rzeczy nieważne CO, miłości nie dzieli sie na płeć
zgadza się, chłopiec czy dziewczynka - bez różnicy, ważne żeby było zdrowiutkie. Ale mi też mówią, że ładnie wyglądam, że nie zabiera mi urody a wręcz przeciwnie. a będzie córeczka. ale ja za zabieranie urody uważam np. jakiegoś pryszcza, worki pod oczami jak się nie wyśpię itp, więc jednak trochę mi zabiera ![]()
Nie wierzę w takie teorie ![]()