Bza8 bardzo ładnie powiedziane, masz rację nie ważne co, ja mówię ważne żeby zdrowe było
Mi w ciąży bardzo poprawiła się cera i włosy
mi tez ale potem juz gorzej
Ja nie wierzę w takie przesądy
tez nie wierze w przesady
ja w ciąży farbowałam włosy i nie zaszkodziło to dziecku
Mi sie włosy i paznokcie poprawily. Jestem juz 5 miesięcy po porodzie i nadal mam super włosy.
Jejku a mi teraz pól roku po porodzie tak wypadaja ze szok ;/
po pierwszej ciąży bardzo mi wypadały włosy, można było tonami zbierać z podłogi, teraz jest spoko, a zobaczymy co się znowu będzie działo jak urodzę
Mi zaczęły włosy wypadać od 3 tygodnia po porodzie i trwa to nadal, zobaczymy jak długo. A cera jest taka ładna jak w ciąży, ale jeszcze okresu nie dostałam, więc również zobaczę jak to będzie dalej.
ja wlosy mam mocne lsniace i geste ale niestety lupiez mam
Mi zaczęły po ciąży strasznie wypadać włosy… Jak tylko sie obudze po nocy to mam cala poduszke w moich włosach… A co do paznokci to zaczeły mi sie łamać…
ja tylko na jesień zauważyłam że więcej mi wypada włosów
w ciazy nawet polepszymi mi sie wlosy ale po ciazy byl koszmar zaczely wypadac po umyciu garciami az sie balam myc
Moje w wlosy są piękne
Ummnie w ciazy wlosy i paznokcie wprost byly idealne teraz paznokcie sa super po porodzie ale wlosy tragedia.
I jeszcze farba nie chwyta tak jak powinna. No mam nadzoeje, ze wroci to do normy.
ja w czasie ciąży raz farbowałam włosy na wesele, no bo starościna musi się jakoś prezentować, no ale nie chciała farba chwycić, ileż ja się wysiedziałam, masakra, aż mąż za mną musiał dzwonić czy wszystko w porządku bo tak długo mnie nie ma
Ja w czasie ciąży farbowałam włosy farbą bez amoniaku, ilość włosów w ciąży super…paznokcie trwałe i długie jak nigdy…po ciąży włosy wypadają, a paznokcie są liche.
Ja farbowałam włosy ale nie bylo zadnego problemu z tym…