mi bardziej włosy wypadają po porodzie
po porodzie włosy można znajdź wszędzie
strasznie mi wypadają, po myciu garść włosów wyciągam
w ciąży włosyu były ok, ale juz po porodzenie przy pierwszym dziecku była tragedia. włosy dosłownie były wszędzie. i dośc długo mi wypadały
Nie zauważyłam poprawy stanu moich włosów, jedynie co to muszę je częściej myć - szybciej się przetłuszczają.
jak byłam w ciąży włosy miałam wysuszone za to teraz szybko mi się przetłuszczają
mi się mniej przetłuszczają po porodzie, ale niestety nie ma miejsca gdzie nie ma moich włosów
mnie tez sie nie przetluszczaja
w ciąży nie miałam kłopotu… bardziej podczas karmienia…
Ja w ciąży rowneiz nie miałam problemów za to po porodzie z włosami przechodziłam tragedie. Ciekawa jestem jak to będzie teraz.
Przetluszczaly sie i to bardzo. Musialam codziennie myc
tak to pieknie wszystko ale po porodzie to masakra ;(
U mnie też tragedia z włosami po ciąży
a ja wcale;]
moje odpukać są w całkiem niezłym stanie, bardziej boję się co będzie z nimi po porodzie…
po porodzie włosy wypadają, nie raz garściami, ale to normalne ponieważ rzez 9 mscy były lśniące i gęstsze. Więc po porodzie wypada wszystko co wypadłoby przez te 9 mscy. POtem z czasem to ustaje. Mi np już dawno nie wypadają a jestem 7 mscy po porodzie.
Ja niestety nie moge powiedzieć że mam włosy w super stanie.,
w ciąży to nie narzekałam na włosy ale po wypadać zaczęły
Podobno po porodzie część musi wypaść i już, choćbyśmy nie wiadomo jak o nie dbały.
Nie mam problemu w wypadaniem włosów, wręcz przeciwnie, wydaje mi się że są dużo zdrowsze. Jeżeli chodzi o pielęgnacje włosów to polecam zrobić sobie maskę z oleju kokosowego, najlepiej zostawić sobie na całą noc (uwaga - trochę nieprzyjemnie pachnie) kiedy dokładnie spłukamy, niestety czasem należy umyć włosy nawet dwa razy. Efekt jest świetny, włosy są lśniące i sypkie. Z tygodnia na tydzień coraz piękniejsze:)