Włosy i skóra głowy w ciąży

betty_bb a ile jesteś po porodzie? Wypadanie włosów zaczyna się koło 6 miesiąca

o, muszę zapamiętać to z tym olejkiem kokosowym?
serio dopiero pół roku po wypadają? o kurde, a ja myślałam że od razu! :slight_smile:

mi włosy po porodzie wypadąły conajmniej kilka miesiecy

Ja mam lepsze włosy po ciąży:)

Sikorka ja jeszcze nie jestem po, poród mnie dopiero czeka, jestem w ósmym miesiącu ciąży i dopiero się przygotowuje:) to mnie troszkę nastraszyłaś, zawsze miałam gęste i grube włosy i mam nadzieję że takie pozostaną

moja znajoma w ciąży też miała bardzo grube i gęste włosy i śmieje się że córa jej zabrała, bo teraz nikola ma gęste, a ona pięć włosów na krzyż :slight_smile:

SUper kiedy takie małe dziecko ma burzę włosów, chociaż pewnie kąpiele nie są wygodne

Nasza mała jak się narodziła to miała dużo włosków ale potem się wytarły i od nowa rosły

betty_bb, nie martw się, to co ma wypaść to i tak wypadnie, ale rosną nowe przy okazji. A co do mojej małej, to mam nadzieję, że będzie miała włosy po mężu i jego rodzinie, oni mają grube i dużo włosów. Oliwka jak na razie ma niewiele

Wlosy wypadaly mi garsciami i byly bardzo slabe

niby wszystkim wypadają po ciąży a u mnie nic, za to w ciąży garściami, coś ze mną nie tak

nie wszystko z tobą w porządku to tylko wina hormonów

mi i w trakcie ciaży i poł roku po ciąży strasznie włosy wypadały. Teraz czyli rok po urodzeniu wszystko już ok

mam nadzieję, że moje już nie będą wypadać, bo w ogóle nic mi nie zostanie na tej głowie!

zostanie, bo rosną nowe

dobrze że chociaz są specjalne szampony i odżywki

ja obciąć włosy w ciąży i nic złego się nie stało

ja obciełąm włosy niedługo przed porodem bo miałąm stranie długie

ja nie obcinam poki co;) ale na malowanko musze sie wybrac

ja też je już troche obcięłam jakiś czas temu, bo mnie wkurzały, zobaczymy jak będzie z tym wypadaniem po porodzie :slight_smile: