Ja również obcinałam włosy w ciazy i nic zlego również nam sie nie przytrafiło.,
w ciazy skóre musiałam bardziej nawilża za to włosy wzmocniły się
wlosy mam mocne, ale za to teraz w ciazy dostalam łupiezu, gdzie nigdy go nie mialam/ nic mi nie pomaga
Ja włosy niestety mam osłabione po porodzie. Słyszałam jednak ze maść ochronna z witamina a bardzo pomaga przy takich dolegliwościach.
już na wszelki wypadek zaczęłam stosować jakieś maski i odżywki do włosów, żeby po ciąży nie pojawiły się z nimi problemy
Ja po pierwszej ciązy różnych rzeczy próbowałam i nic na mnie nie działało. Jak włosy wypadały tak wypadały . Trwało to 2,5 roku.
mi zaczely wypadac bardziej… a dbalam o nie i dbam…
Niestety tego wypadania po porodzie nie da sie uniknąć.
czasem jest tak ze hormony kobiety długo wracają do normy i dla tego wypadanie włosów trwa długo
ja zazdroszczę tym moim koleżankom, którym po ciąży włosy wręcz się polepszyły - mają ich więcej i są gęściejsze ![]()
może i ja z czasem przez te wszystkie wypadanie włosów będę miałą z czasem je o wiele ładniejsze.
Moje zaczynają odrastać
moje odrastaja ale wypadają.
u mnie jak na razie nie wypadaja
No to ja Ci mogę oddać moje
nie dość że mam włosy do pasa to mega właśnie gęste
i jeszcze po umyciu kręcą faluja się ze aż trudno je rozczesac…
ja po mojej kuracji mam nadzieje że nieco mniej mi włosy wyopadają . Porobie ją jeszcze przez troszke i jak przestaną wypadac to sie zwszystkimi podziele moimi doświadczeniami.
ja zainwestowałam w zestaw odżywek i albo mi się wydaje albo już widać że są trochę mocniejsze, bo mniej ich na szczotce zostaje ![]()
używałam wielu kosmetyków, ale niestety zawiodłam się zwłaszcza na tych,które używałam przed ciążą i w trakcie jej trwania. Teraz używam, zupełnie innych…
Mi włosy bardzo wypadały w ciąży. Ale dobre szampony pomogły.
W ciazy mi nie wypadaly w ciazy