Włosy i skóra głowy w ciąży

tak dobry szampon i odzywka to podstawa, najlepiej z apteki, taki ktory ma najgorszy zapach najlepije pomaga :slight_smile:

Ja łupież mam zawsze, jak tylko użyję szamponu innego niż head&shoulders, ciąża tego w żaden sposób nie zmieniła :). Normalnie mam tez gęste i trudne do ułożenia włosy i tutaj też nie ma różnicy w trakcie ciąży. Obawiam się tylko tego, co będzie po ciąży…

ja miałam łupież i wypadały mi włosy garściami ale zapobiegłam temu poprzez konsultacje z lekarzem

Mi niestety okropnie wypadały, wciąż wypadają ;(

w ciąży żadnych zmian nie zauważyłam w związku ze stanem moich włosów

w ciąży nie miałam problemu z włosami dopiero w okresie karmienia zaczeły mi wypadać

nie wypadałay mi, dopiero po porodzie zaczeły wypadać włosy

W ciąży mam piękne włosy: gęste, błyszczące. By zapobiec dodatkowo ich wypadaniu używam odżywki do włosów i skóry głowy -Jantar- dostępnej w wielu drogeriach.

w ciazy włosy piękne… po porodzie strasznie wypadają…

Mnie ywpadło dużo po porodzie, teraz odrastaja i mam mnóstwo małych włosków.

ja mam bez roznicy czy w ciazy czy po

ja zazdroszczę dziewczynom, którym stan paznokci i włosów polepszył sie w ciąży, u mnie żadnych zmian a mogłoby być lepiej :slight_smile:

ja miałam bardzo kruche paznokcie i wypadały mi włosy

dziwne, bo ja i moje znajome które były w ciąży nigdy nie narzekały wtedy na włosy czy paznokcie. To raczej po porodzie ich stan się pogarsza

W ciąży włosy miałam cudne, a po porodzie zaczęły garściami wychodzić.

owszem,włosy i skóra w ciązy śliczne miałam.po porodzie musiałam ściąć bo bardzo wypadały, skóra jest dalej ładna.

Ja również w ciąży miałam śliczne włosy, niestety po porodzie zaczęły mi strasznie wypadać.

moje włosy i paznokcie bez zmian mam tylko nadzieję że po porodzie włosy nie będą wypadać

następne dolegliwości ciążowe u mnie były włosy i paznokcie

mi teraz w siódmym miesiącu skóra na rękach zrobiła się sucha.