w ciązy miałam piekne i grube włosy, a teraz bardzo sporo ich wypadło
mnie po pierwszym porodzie włosy zaczęły wychodzić garściami. Teraz też mam bardzo ładne włosy i szybko bardzo mi rosną, ale obawiam się, że znów po porodzie wyjdą bardzo. Bardzo mam za to słabe paznokcie, jak nigdy-rozdwojone i połamane
Tak to już jest z tymi włosami, ale nie ma się co przerażać bo włosy które nam wypadają po ciąży to włosy, które normalnie by nam wypadły przez te 9 miesięcy ciąży, ale że przez okres ciąży hormony powodują że włosy nie wypadają to po ciąży tak i tak wypadną
skora i wlosy byly o dziwo ladne
u mnie skóra trochę bardziej sucha ale włosy ok
U mnie nie było problemów z włosami czy skórą głowy. Teraz po porodzie więcej wypadają ,ale ogólnie ok
ja miałam problem z paznokciami i wlosami ale ten okres na szczęscie już minął
mi teraz jak karmię to włosy wypadają mi na potege
Ja paznokcie mam przepiękne za to wlosy po ciąży staly sie tragiczne.
włosy mi wypadają strasznie
kamaa18 może jakieś witaminy musisz zażywać
Ja obecnie od niedawna zażywam biotyne. To wlaśnie dzieki niej moje włosy mają się wzmocnić.
A ja już próbowałam chyba wszystkiego i nie mogę dojść do ładu z włosami.
u mnie nic się nie zmieniło
ja w ciąży nie miałam problemów z włosami i skóra dopiero po porodzie zaczęły mi włosy wypadac garściami
w ciązy moje włosy wyglądają dobrze:) pewnie gorzej będzi epoźniej bo zaczną wypadać
mi nie wypadały tylko trochę słabsze były
koleżanki narzekały że po ciąży było znacznie gorzej z włosami i paznokciami
u mnie wypadały włosy i miałam problem też z paznokciami ale teraz jest już dobrze
u mnie z włosami i paznokciami nie ma problemów. Paznokcie są nawet ładniejsze niż przed ciążą.