Widziałam te ampułki ostatnio w biedronce, nawet je trzymałam już w ręce ale miałam to samo z pantenne co Ty, szampony przetłuszczały mi włosy bardzo i obawiałam się, że będzie powtórka z rozrywki. Ale może warto spróbować w takim razie, może to jakiś inny skład ![]()
Ooo a właśnie Aqua light dla mnie rewelacja:D
A te ampułki to chyba ostatnio w biedronce widziałam
sprobuje
Dziewczyny a używałyście marki Mudii ?
Osobiście jej nie znam ale widzę że gwiazdy je używają i poleca je Wierzbicki… wiec sama nie wiem? Ceny baaaardzo wysokie jak dla mnie.
Lata temu używałam marki Guhl , lekkie i błyszczące włosy po szmponach miałam, mozna kupic w drogerii DM , ja miałam je z niemiec ![]()
Nie ja tej marki nawet nie znam ![]()
![]()
polecam odzywki z neboa i fioletową maskę dającą efekt tafli ![]()
Ja chyba mialam odzywke z tej serii , dalej stoi na polce i smutno spoglada gdy myje wlosy . Nie polubilisny sie , na drugi dzien mialam takie wlosy jakbym umyla je tylko szamponem .
Właśnie podobno działa cuda ale trochę mi szkoda kasy jak mam być szczera …
A co one są aż takie drogie ? To może dlatego nigdy ich nie używałam ![]()
Czasami jak celebryci polecają to tylko dla tego produkty są drogie aby pokryć ich reklamę , nawet nie znam tej marki . Czasem nie warto przepłacać są na rynku dużo tańsze i bardzo dobre produkty ![]()
Też lubię produkty tej firmy ![]()
Kupiłam olej ze słodkich migdałów głównie na rozstępy, ale okazał się też cudem do włosów! ![]()
Nawilża, odżywia, dodaje blasku i ujarzmia rozdwojone końcówki – u mnie absolutny hit pielęgnacji.
Czasem wmasowuję go na końcówki przed myciem lub zostawiam na kilka godzin – włosy po nim są miękkie i błyszczące jak po salonie! ![]()
Bo markuje je pół instagrama
tu moje główne podejrzenie heheh
Wielkie dzięki, sprezentuje sobie pod choinkę
a co ile myjecie włosy?
Ja myje co2/ 3 dni ![]()
Przed ciążą codziennie bo jakby tego nie zrobiła to można by było frytki na nich smażyć na drugi dzień, w ciąży to co 3-4 dni ale przez te 3 dni są naprawdę świeże i nie wymagają mycia😀
U mnie teraz to roznie bywa , teraz gdy jest chlodniej a ja nigdy nie nosze czapki to tak co 2/3 dni . Zazwyczaj zmieniam szampon/odzywke i uzywam to na co akurat mam ochote .
Gdy jest cieplo to codziennie
Ja teraz też tak myję , ale na święta to pewnie będę myła codziennie, żeby jednak były takie świeże
@asiam1 ja teraz noszę czapkę jak nigdy, bo nie chce się przeziębić , to moje włosy są tak na elektryzowane i poplątane że nie wiem czy jest sens je rozczesywać ![]()
Ja sie nie moge polubic z czapkami , rekawiczkami , szalikami . Poki co to jeszvze nie zalozylam nawet zadnej kurtki , bluza mi wystarcza ![]()
Bo ja sie pytam - gdzie ta zima ?
i moj wymarzony snieg
Na swieta tez bede myla codziennie , wiadomo jak mam jakies wazne wydarzenia to wtedy tez nie patrze , ze to nie moj dzien mycia .
To ja też nie lubię, ale dostałam od mamy szalik i czapkę i jakoś zaczęłam nosić
az każdy jest w szoku , że ja noszę czapkę
ale dalej nie mam zimowych butów . Na bluzie to ja też bym nosiła , ale jestem ciepłolubna i bym się zaraz trzęsła jak galareta
u nas pokazuje na wtorek Mróz i śnieg
Więc liczę na to , że się ta pogoda jednak sprawdzi