Kurczę ale dużo jest tego na rynku i na co się zdecydować ![]()
![]()
Ona jest bardzo spoko ale jak złamała mi się kupiłam tangle teezer duża - jest o wiele lepsza ![]()
miałam tangle teezera ale się naczytałam na grupach wlosomaniaczek , że niszczy i szarpie włosy i się przerzuciłam na tą różową biofriendly z rossmana
ale pamiętam jak kilka lat był szał na tangle teezera! To były czasy ![]()
![]()
Ja kupiłam w Rosku z Jean Louis David z mieszanego włosia bo też się naczytałam o tangle że kiepski jest i powiem szczerze że super jest !
ja kiedyś z tangle teezer byłam zadowolona a teraz no niestety nie współpracuje z wlosami
Ja powróciłam po latach
i moim zdaniem nie ma sobie równych ![]()
A ja nawet jej nie używałam
@Mamaem uwielbiam nashi ! To moje ulubione kosmetyki do włosów i ten zapach !! Nie wyobrażam sobie życia bez olejku, ale i cała reszta kosmetyków od nich to złoto !! ![]()
![]()
Ja m.Tangle teezer ale już dawno kupiona to mi super włosy rozczesuje, ale wydaje mi się że jak miałam poprzednia to mi włosy wygladzala. Ale może być tak że po prostu miałam bardziej zadbane te włosy i teraz nie mają efektu tafli ![]()
@MamaKins to prawda zapach świetny, a włosy po nich mega wyglądają ![]()
Kurczę , j jakie tu kosmetyki do włosów wybrać jak tu tyle polecajek ![]()
Oby nie za dużo
ja zauważyłam, że im mam wszystkiego mniej i mniej się do tego przykładam to stan czy mojej cery czy włosów jest o wiele lepszy ![]()
W sumie racja, kiedyś był jeden najtańszy szampon i włosy były super ![]()
No ja odkąd stosuje te produkty z nashi to nie mam łupieżu, a często miałam właśnie w tym okresie przy czole aż takie strupy…
A jaki to dokładnie produkt ?
Dziewczyny a któraś używa nowego pantene hydration cośtam ? Jest spoko ?
tak.wyglada szampon i do tego jest odżywka. Najlepiej kupić w salonie fryzjerskim ja polecam salon eclat hair Patrycja orczykowska wysyłają też inpostem
Oo dziękuję, nigdy takiego nigdzie nie widziałam . @mamapo30 ja nie używam
Ja kupiłam mojej mamie odżywkę z tej serii i jest zachwycona, ale ona każdym kosmetykiem do włosów jest zachwycona. Była u nas na weekend i muszę powiedzieć że jej włosy rzeczywiście wyglądają dobrze