Włosy jak siano – co polecacie?

Ok dziękuję zajrzę tam jeszcze raz bo już tam jeden krem z polecenia kupiłam :smiling_face:

ogólnie z marki only bio byłam zadowolona, ale korzystałam z produktów z innej linii

Ja kiedyś nim sparowałam na pośladkach ale niestety nic nie pomogło :worried:

Ja jeszcze lubię zielony szampon, super jest ta marka
@Magdallenka0897 a Ty kupiłaś wkoncu ten kalendarz z odżywkami do włosów Isana?

U mnie on był nie do zdobycia, a szkoda :slight_smile:

Najważniejsza jest odpowiednia pielęgnacja. Kładzenie maski i to nawet na pół h. Stosowanie odżywek i nie traktowanie gorącem.

Nie kupiłam jednak, bo się dowiedziałam , ze jestem w ciąży i tak jakoś za dużo miałam na głowie ,
Dodałam go do koszyka a po chwili ich już nie było , szybk osie wyprzedały i stwierdziłam , że teraz wystarcza mi moje sprawdzone odzywki

Od miaru też głowa boli, więc rozsądnie. Mi się ten kalendarz podoba, bo z pudełka syn zrobił garaż na resoraki a odżywki koparka nabiera i wozi wywrotka, to jest podwójna zabawa

A używałaś już jakieś ? No i jaka fajna zabawa dla dziecka :smiley:

Te wiśnie wkoncu, rzeczywiście pięknie pachnie. Dzisiaj jeszcze kiwi sprawdzałam, też ma piękny zapach. Wszystkie robią robotę.nawet wczoraj byłam na brwiach to się mnie pytała kosmetyczka co robiłam z włosami, że tak dobrze wyglądają :blush:

1 polubienie

Ooo , to jeszcze bardziej żałuję , że nie zdążyłam kupić :smiling_face_with_tear: ale jestem ciekawa czy kiedyś będą na sprzedaż osobno

Dziwne to jest, że w kalendarzu są a na sprzedaż nie ma. Może to taki wstęp do sprzedaży. Ktoś spróbował w kalendarzu, oni sprawdzili czy jest popyt i puszcza na regały

Ale super pomysł na wykorzystanie kalendarza :smiling_face::smiling_face:

Może tak, fajnie by było bo myślę , że sprzedaż na tym byłaby. @Maja.zielonka i po co kupować dzieciom zabawki :smile::smile::smile: jak mogą się odżywkami pobawić :rofl:

1 polubienie

Ale jak to rozbudza kreatywnosc :heart_eyes: fajnie jak dzieciaczki poteafia sie bawic wszytskim i miec frajde . Na nie moge sie doczekac , zeby pokazac mojej corce jak sie kiedys bazy budowalo z krzesel i kocow :grin:

@asiam1 u mnie córka non stop buduje takie swoje domki, czy bazy ale później nie ma kto tego sprzątać :joy:

Haha wlasnie tego sie boje , ze jak jej raz pokaze to pozniej bede miala dlugi czas co sprzatac w domu :rofl:

1 polubienie

Ja mojemu są uno we i nie musiałam pokazywać , sam układa domki z kocy i z krzeseł zebranych z całego domu hehehe :stuck_out_tongue: i wtedy przez cały dzień nie można tego ruszyć , to nic że potem nie ma gdzie usiąść :rofl::rofl::rofl::rofl:

Takie bazy są super. Baza to rozrywka dla dziecka, a sprzątanie dla mamy :crazy_face:

1 polubienie

I dzieki temu i dzieci i mamy maja zajecie :grin: to sie nazywa symbioza :stuck_out_tongue_closed_eyes: