Ok dziękuję zajrzę tam jeszcze raz bo już tam jeden krem z polecenia kupiłam ![]()
ogólnie z marki only bio byłam zadowolona, ale korzystałam z produktów z innej linii
Ja kiedyś nim sparowałam na pośladkach ale niestety nic nie pomogło ![]()
Ja jeszcze lubię zielony szampon, super jest ta marka
@Magdallenka0897 a Ty kupiłaś wkoncu ten kalendarz z odżywkami do włosów Isana?
U mnie on był nie do zdobycia, a szkoda ![]()
Najważniejsza jest odpowiednia pielęgnacja. Kładzenie maski i to nawet na pół h. Stosowanie odżywek i nie traktowanie gorącem.
Nie kupiłam jednak, bo się dowiedziałam , ze jestem w ciąży i tak jakoś za dużo miałam na głowie ,
Dodałam go do koszyka a po chwili ich już nie było , szybk osie wyprzedały i stwierdziłam , że teraz wystarcza mi moje sprawdzone odzywki
Od miaru też głowa boli, więc rozsądnie. Mi się ten kalendarz podoba, bo z pudełka syn zrobił garaż na resoraki a odżywki koparka nabiera i wozi wywrotka, to jest podwójna zabawa
A używałaś już jakieś ? No i jaka fajna zabawa dla dziecka ![]()
Te wiśnie wkoncu, rzeczywiście pięknie pachnie. Dzisiaj jeszcze kiwi sprawdzałam, też ma piękny zapach. Wszystkie robią robotę.nawet wczoraj byłam na brwiach to się mnie pytała kosmetyczka co robiłam z włosami, że tak dobrze wyglądają ![]()
Ooo , to jeszcze bardziej żałuję , że nie zdążyłam kupić
ale jestem ciekawa czy kiedyś będą na sprzedaż osobno
Dziwne to jest, że w kalendarzu są a na sprzedaż nie ma. Może to taki wstęp do sprzedaży. Ktoś spróbował w kalendarzu, oni sprawdzili czy jest popyt i puszcza na regały
Ale super pomysł na wykorzystanie kalendarza ![]()
![]()
Może tak, fajnie by było bo myślę , że sprzedaż na tym byłaby. @Maja.zielonka i po co kupować dzieciom zabawki ![]()
![]()
jak mogą się odżywkami pobawić ![]()
Ale jak to rozbudza kreatywnosc
fajnie jak dzieciaczki poteafia sie bawic wszytskim i miec frajde . Na nie moge sie doczekac , zeby pokazac mojej corce jak sie kiedys bazy budowalo z krzesel i kocow ![]()
@asiam1 u mnie córka non stop buduje takie swoje domki, czy bazy ale później nie ma kto tego sprzątać ![]()
Haha wlasnie tego sie boje , ze jak jej raz pokaze to pozniej bede miala dlugi czas co sprzatac w domu ![]()
Ja mojemu są uno we i nie musiałam pokazywać , sam układa domki z kocy i z krzeseł zebranych z całego domu hehehe
i wtedy przez cały dzień nie można tego ruszyć , to nic że potem nie ma gdzie usiąść ![]()
![]()
![]()
![]()
Takie bazy są super. Baza to rozrywka dla dziecka, a sprzątanie dla mamy ![]()
I dzieki temu i dzieci i mamy maja zajecie
to sie nazywa symbioza ![]()