Włosy jak siano – co polecacie?

Niestety gry już nie ma, no chyba że masz zainstalowaną na telefonie to nie odinstalowywuj!:sweat_smile: u nas ja mam, ale mąż usunął i sobie jedyne co to mogę sama “pograć” :sweat_smile::sweat_smile:

Uno i eksplodujące kotki są super!:hugs:
@Magdallenka0897 my jeszczw lubimy grać w karty dżentelmenów i rumikubb :hugs:

Party time, taboo fajna gra na spotkania ze znajomymi :wink:
Z dziecmi to monopol psy :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo tak party time jest ekstra ! Zawsze ze sobą zabieramy .

Dla dzieci też jest super 5 sekund , i spy guy junior

1 polubienie

To ciekawe czemu usuwają takie fajne gry … o tym to ja też nie słyszałam, a te gry można na allegro kupić?

Karty dżentelmenów i rummikub ? Na pewno są na allegro :grinning: karty dżentelmenów to potrzeba więcej niż dwóch graczy, a w rummi można grać we dwójkę :hugs: a wiadomo im więcej to lepiej :grinning:

Fajnie tak właśnie spotkać się w kilku i zagra. :smiley: ostatnio grałam w triggle (takie gumeczki) też super gra i polecam można grać w 4 ale najlepiej w dwójkę

Mój syn ma ta grę :smiling_face: też lubimy w nią grać :smiling_face:

1 polubienie

Ooo nieeeee jak oni mogli :smiling_face_with_tear: dawno nie grałam w to i nie wiedziałam że usunęli

Moze tu cos znajdziesz dla siebie;)

1 polubienie

Ja mam loze szydercow, tez uwielbiany . Czarna , biala i rozowa edycje :sweat_smile:

Bardzo dziękuję ! Poszukam na Vinted może ktoś sprzedaje kilka gierek :smiley:

1 polubienie

Używał z was ktoś tych masek? Bo wyświetlają mi się one na Facebooku, że super efekty i gładkie i jak czytam komentarze to wszystkie są super, że polecają i nie wiemy bo faktycznie po tych filmach kusi żeby kupić :rofl::rofl: dobra reklama

Ja wgl nie kojarzę. Ja nie zwracam uwagi na te reklamy na Fejsie bo tam wszystko super i pięknie.

No to masz rację, lepiej nie kupować tego ale właśnie wszystko ładnie mają pokazane :smiley:

Kiedys zamowilam cos z facebooka , zadzwonil do mnie kurier i mowi , ze ma paczke dla mmie i pyta czy jest zamawiana przez facebooka , odpowiadam , ze tak . A on odrazu zebym dla mojego dobra robila odmowe przyjecia , bo to jest zawsze najgorszy badziew a oni posprzedaja teoche a pozniej zamykaja strone i ani tego zwrocic ani zareklamowac . Masek nie uzywalam , ale zgodnie z zasada to w reklamie zawsze wszytsko super , a komentarze teraz takie firmy kupuja
A najlepsze jest to , ze jak sie wchodzi na ich strone to ostatnie posty maja z 2024 roku
I w komentarzach roznie

Zadnych opinii , jedynie zapytania o termin wyslania paczki

Ojej , dziękuję za ostrzeżenie , no na takim fb na prawdę trzeba uważać bo szok , bo wszystko ładnie pięknie, dadzą promocje , żeby każdy kupował a potem ślad po nich zaginął albo trzeba opłacić a nawet przesyłka nie dojdzie. Faktycznie dziwne że na stronie nie ma żadnych opinii i takie stare posty

Malo tego to ich zablokowalam na fb , bo jak weszlam na ich profil to non stop mi sie wyswietlali . Co z tego jak i tak mi sie wyswietlaja :sweat_smile:

Mi na Ig i na Fb cały czas :see_no_evil: chciałam też zablokowac ale kurde jak i tak nic nie daje :sweat_smile: ale jakby była dobra firma to by się , aż tyle nie reklamowali bo dobra firma nie musi tego robić

Mnie znowu na ig irytowaly te gole baby ktore wchodzily non stop na moje relacje, co blokowałam to znow inne konta…

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: gołe baby Ci lajkowaly relacje?:sweat_smile: mi kiedys polajkowale Krzysztof Ibisz - ale to chyba był jakiś bot :laughing:

1 polubienie