Włosy jak siano – co polecacie?

Wchodzily na relacje, mnostwo kont z jakimis golymi babami, cyckami bleeeee

1 polubienie

O matko to ja nie mialam nigdy takich akcji :rofl: raz kiedys napisala do mnie babka , ze niby obserwuje moj profil i chce zebym byla ambasodorem psiej marki , to sie nakrecilam , bo kurde uwazam , ze ladne mam te moje psiaki dodtakowo zajmuje sie hobbistycznie fotografia zwierzeca ale nie mam tego na glownym profilu . Ale sie okazalo , ze taaaaaki scam , ze glowa mala :rofl: na zasadie wybierz sobie produkty za darmo zaplac tylko za przesyłkę a przesylka zw ciul :rofl::rofl: i pewnie produkty by nawet nie doszly …

To mnie kiedyś dodawali na messengerze do takich grup , że wysyłali linki do jakieś takich właśnie zdjęć , ale dużo takich zgłosiłam i teraz mam w miarę spokój . @asiam1 bo to teraz nic nie ma za darmo, trzeba na wszystko uważać

1 polubienie

To.jakas masakra , na ig zalozyli takie same konto jak ja i pisali do moich znajomych o blika ;(

1 polubienie

Tez mialam z tym problem , mnie czesto dodawali do grupy “anonimus” :sweat_smile: jak ci hakerzy

Ja raz tak dres kupiłam , dosyć drogi , niby ładnie na zdj a przyszedł strasznie brzydki i złej jjakosci , nie doczytałam , że sklep jakiś zagraniczny był i nie mogłam zrobić zwrotu bo by mnie to przedrozalo i tak zostałam z badziewnym dresem , ani na podwórku bym go nie ubrała

Może nieraz jacyś spragnieni chłopacy klikali w to i udało im się wyciągnąć z kogoś kasę , ciekawe :sweat_smile::sweat_smile: @Maja.zielonka ojej, masakra , i cena pewnie też wysoka

Hahah uśmiałam się! :sweat_smile: może Cię chcieli wkręcić do jakieś agencji erotic :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Mnie to już chyba nic nie zdziwi na tych portalach społecznościowych :see_no_evil::see_no_evil: i teraz niektórzy rodzice już dzieciom zakładają konta i one potem coś takiego oglądają

Hahha mozliwe ale nie dziekuje :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Mnie to co jakiś czas jakiś chłop zaprosić chce do znajomych i pisze czy bym nie chciała popisać i się poznać :see_no_evil: a na profilowym widać , że fejkowe zdj i konto .

Oo to mnie też ktoś niedawno tak zapraszał, ale nie pisał i zablokowałam to konto :sweat_smile::sweat_smile:nie potrzebuję takich spamów na fb :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Mnie najbardziej wkurza jak dostaje zaproszenie donznajomych od ludzi , ktorych jak mijam na ulicy to nawet czesc sobie nie mowimy. Na zasadzie , ze 15 lat temu chodzilismy do 1 szkoly ale nawet sie nie kolegowalisy :rofl: ja nienwiem czy ludzie zbierają znajomych na facebooku tak jak sie zbieralo pokemony czy co :sweat_smile:
Ale ja znalazlam na ro sposob . Ja tych ludzi ani nie przyjmuje ani nie odrzucam , tylko tkwią w czyśćcu :laughing: oni widza jak wchodza na moj profil , ze wyslali mi zaproszenie a ja ich nie przyjelam :rofl::laughing:

1 polubienie

Ja tez tego nie lubie i mam takie wrazenie jak ty ze zbieraja znajomych zeby ich bylo nie widomo ile …

A tacy ludzie pewnie sobie i Tobie przypomnieli i sie zastanawiaja co u Ciebie haha żeby zaakceptowala zaproszenie a oni sobie poszpiegują :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Najlepszy to jest moj maz ma fb ale malo dodaje cos tam ogladnie , ma znajomych ale nie byle kogo :rofl: ostatnio wszedl w zaproszenia a tam zaproszenie od kolegi 3 lata temu :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ja to na fb mam wiecej polubionych grup o chorobach, promocjach, wnetrzach, budowie domu itp. Niż znajomych :rofl:

No to ja zaczęłam robić jak Ty, nie są mi tacy znajomi potrzebni i nie interesuje mnie ich życie :smile: @ewelka8990 haha i co przyjął po 3 latach? :laughing::laughing:

Lajkowac sobie zdjecia na fb a nie mowic “czesc” na miescie :sweat_smile: tez mi biznes . Dlatego czysciec to najlepsza opcja. Ostatnio w ogole zaczal wysylac mi “zaczepke” gosciu , ktory kiedys kiedys byl z kolezanka mojej kolezanki . Wiec ani sie w sumie nie znamy ani nic :sweat_smile: i tak sie zastanawiam czy nie powinnam wstawic zdjecia z bejbikiem na profilowe ( zarcik :laughing:) ale moze wtedy by sie trzymali z daleka :laughing:

Do mnie ostatnio napisał znajomy, którego nie widziałam z 15 lat, nawet nie wiem czy na ulicy byśmy sobie powiedzieli cześć. Napisał o 3 w nocy z pytaniem „a co Ty nie śpisz?”, kusiło żeby odpowiedzieć „nie śpię bo karmie swoje dziecko”, ale jak już miałam wolne ręce to zapomniałam :see_no_evil: ciekawe czy po tej informacji dalej ciągnął by rozmowę xD

1 polubienie