Wchodzily na relacje, mnostwo kont z jakimis golymi babami, cyckami bleeeee
O matko to ja nie mialam nigdy takich akcji
raz kiedys napisala do mnie babka , ze niby obserwuje moj profil i chce zebym byla ambasodorem psiej marki , to sie nakrecilam , bo kurde uwazam , ze ladne mam te moje psiaki dodtakowo zajmuje sie hobbistycznie fotografia zwierzeca ale nie mam tego na glownym profilu . Ale sie okazalo , ze taaaaaki scam , ze glowa mala
na zasadie wybierz sobie produkty za darmo zaplac tylko za przesyłkę a przesylka zw ciul ![]()
i pewnie produkty by nawet nie doszly …
To mnie kiedyś dodawali na messengerze do takich grup , że wysyłali linki do jakieś takich właśnie zdjęć , ale dużo takich zgłosiłam i teraz mam w miarę spokój . @asiam1 bo to teraz nic nie ma za darmo, trzeba na wszystko uważać
To.jakas masakra , na ig zalozyli takie same konto jak ja i pisali do moich znajomych o blika ;(
Tez mialam z tym problem , mnie czesto dodawali do grupy “anonimus”
jak ci hakerzy
Ja raz tak dres kupiłam , dosyć drogi , niby ładnie na zdj a przyszedł strasznie brzydki i złej jjakosci , nie doczytałam , że sklep jakiś zagraniczny był i nie mogłam zrobić zwrotu bo by mnie to przedrozalo i tak zostałam z badziewnym dresem , ani na podwórku bym go nie ubrała
Może nieraz jacyś spragnieni chłopacy klikali w to i udało im się wyciągnąć z kogoś kasę , ciekawe ![]()
@Maja.zielonka ojej, masakra , i cena pewnie też wysoka
Hahah uśmiałam się!
może Cię chcieli wkręcić do jakieś agencji erotic ![]()
![]()
Mnie to już chyba nic nie zdziwi na tych portalach społecznościowych ![]()
i teraz niektórzy rodzice już dzieciom zakładają konta i one potem coś takiego oglądają
Hahha mozliwe ale nie dziekuje ![]()
![]()
![]()
Mnie to co jakiś czas jakiś chłop zaprosić chce do znajomych i pisze czy bym nie chciała popisać i się poznać
a na profilowym widać , że fejkowe zdj i konto .
Oo to mnie też ktoś niedawno tak zapraszał, ale nie pisał i zablokowałam to konto ![]()
nie potrzebuję takich spamów na fb ![]()
![]()
Mnie najbardziej wkurza jak dostaje zaproszenie donznajomych od ludzi , ktorych jak mijam na ulicy to nawet czesc sobie nie mowimy. Na zasadzie , ze 15 lat temu chodzilismy do 1 szkoly ale nawet sie nie kolegowalisy
ja nienwiem czy ludzie zbierają znajomych na facebooku tak jak sie zbieralo pokemony czy co ![]()
Ale ja znalazlam na ro sposob . Ja tych ludzi ani nie przyjmuje ani nie odrzucam , tylko tkwią w czyśćcu
oni widza jak wchodza na moj profil , ze wyslali mi zaproszenie a ja ich nie przyjelam ![]()
![]()
Ja tez tego nie lubie i mam takie wrazenie jak ty ze zbieraja znajomych zeby ich bylo nie widomo ile …
A tacy ludzie pewnie sobie i Tobie przypomnieli i sie zastanawiaja co u Ciebie haha żeby zaakceptowala zaproszenie a oni sobie poszpiegują ![]()
Najlepszy to jest moj maz ma fb ale malo dodaje cos tam ogladnie , ma znajomych ale nie byle kogo
ostatnio wszedl w zaproszenia a tam zaproszenie od kolegi 3 lata temu ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja to na fb mam wiecej polubionych grup o chorobach, promocjach, wnetrzach, budowie domu itp. Niż znajomych ![]()
No to ja zaczęłam robić jak Ty, nie są mi tacy znajomi potrzebni i nie interesuje mnie ich życie
@ewelka8990 haha i co przyjął po 3 latach? ![]()
![]()
Lajkowac sobie zdjecia na fb a nie mowic “czesc” na miescie
tez mi biznes . Dlatego czysciec to najlepsza opcja. Ostatnio w ogole zaczal wysylac mi “zaczepke” gosciu , ktory kiedys kiedys byl z kolezanka mojej kolezanki . Wiec ani sie w sumie nie znamy ani nic
i tak sie zastanawiam czy nie powinnam wstawic zdjecia z bejbikiem na profilowe ( zarcik
) ale moze wtedy by sie trzymali z daleka ![]()
Do mnie ostatnio napisał znajomy, którego nie widziałam z 15 lat, nawet nie wiem czy na ulicy byśmy sobie powiedzieli cześć. Napisał o 3 w nocy z pytaniem „a co Ty nie śpisz?”, kusiło żeby odpowiedzieć „nie śpię bo karmie swoje dziecko”, ale jak już miałam wolne ręce to zapomniałam
ciekawe czy po tej informacji dalej ciągnął by rozmowę xD