To kupię sobie ja też dla porównania ![]()
@AnetteSo ale ja nawet niedawno ta co Sylwia wstawiła połamałam i to już druga taka, nie wiem czemu one się łamią
A próbowałaś
Idetangle od Olivia Garden ona jest niby dedykowana dla grubych włosów a u mnie przetrwałe niespełna miesiąc.
Nie mi od olivia wyrywalo strasznie włosy , i ja mam cienkie włosy . Mam długie , plączące sie i elektryzujące ale cienkie
Zrób sobie badania krwi TSH witamina d3 na 100% do sprawdzenia
Jeśli są jak siano, to możliwe że nie masz odpowiednio dobranych kosmetyków do włosów
Fajnie by było, jeśli masz możliwość, to iść na konsultację do dobrego fryzjera lub trychologa
Mi na suche i łamliwe włosy pomogła seria zielona z matrix
Używam już rok i bardzo mi się sprawdzają
Zwróć też uwagę czy używasz termoochrony przy suszeniu/prostowaniu włosów oraz np olejku lub odżywki na sucho przy czesaniu
Ja to mam nadzieję, że teraz jak nie będzie tych kurtek czapek u szalików to w końcu nie będą się tak elektryzować. Ogólnie ja tak od zawsze mam że są ładne na chwilę a potem wygląda jakbym się nie czesała , wkurzające to jest :///
To moja córka tak ma
No i ja myślę że nie ma na to sposobu ![]()
Zwłaszcza że jeżeli próbujesz jej robić kucyk to ona ma tak śliskie włosy że po 20 minutach wysoki kucyk zjeżdża jej do połowy łopatek
A też ma proste jak drut ?
Dokładnie. A spróbować jej pofalować czy cokolwiek. Utrzyma się Maks godzinę
No to mam identycznie. Ale może @asiam1 ci coś podpowie bo się mega zna ![]()
O dziewczyny chcialabym , ale ja takie ciezkie grube wlosy to ciezko cos zaradzic , jedynie utrwalacze , ale nic konkretnego nie polece bo ja takich ciezkich wlosow nie mam ![]()
A może polecasz co można zrobić u fryzjera z włosami ? Jakaś laminacja , botoks ?
Ogolnie keratynowe prostowanje wlosow jest fajne , laminacja tez , botoks tez . Wlasciwie wszystkie takie zabiego ktore sa na poprawe kondycji wlosow sa git jedynie co to nie polecam polerowania
dalam sie kiedys namowic i sie okazalo , ze to polerowanie jest takie doslowne , mi sie skojarzylo z taka golarka do swetrow
czy wygladaly lepiej ? Na chwile tak , ale czy to wplynelo na ich lepsza kondycje -NIEEEEE ![]()
Madziu a jaki masz kolor wlosow ? Moze hennowanie casią ? Ona jest bezbarwna a realnie pogrubia wlosy
Cassia ! Sprawdz sobie ! Ja hennowalam nia wlosy i mega poprawia kondycje , jeju czemu ja na to wczesniej nie wpadlam
Cuda robi na glowie i realnie pogrubia , poczytaj sobie o tym . Jest dostepna w drogeri naturze , ale chyba i w rossmanie widzialam
A w ciąży można to robić ? Jezu jakie Ty masz piękne gładkie lśniące włosy ![]()
![]()
![]()
i piękny kolor ![]()
Zawijalam siebie takiego kokona ![]()
![]()
![]()
Tak jest bezpieczna w ciazy , to ziola . Mysle , ze i zapach zdzierżysz
Na tym 1 zdjeciu kolor od swiatla troche przeklamany , moj jest bardziej rudawy
Ale widać że włosy są bardzo zadbane
a długo trzymasz w tym kokonie ?
Wiesz co w sumie tyle ile chcesz mozna trzymac , ale najlepiej ponad godzinke zeby miala czas zadzialac
Ja ogolnie duzo kombinuje z wlosami a wlasciwie kiedys kombinowalam , bo teraz to by mi dnia braklo , ale czasem jak siedzimy w domu to co za roznica czy mam cos na łepetynie czy nie ![]()