Włosy jak siano – co polecacie?

Super ja byłam bardzo zadowolona. Włoski przestały się puszyć były zdrowsze i bardziej nawilżone

1 polubienie

Używałam ją raz i włosy są po niej bardziej nawilżone i lepiej mi się je rozczesuje jeszcze poleciła mi z tego szampon ale jeszcze nie zdążyłam go kupić

Tak botox na wlosy jesy bezpieczny w ciazy .
Wlosy faktycznie sa bardziej nawilzone i maja efekt tafli , z tym , ze to loteria ile czasu utrzyma sie twn efekt na wlosach . Ja kiedys robilam i bylam mega zadowolona , ale efekt utrzymal sie dosc krotko . A no i fryzjerka byla zmeczona dlugoscią :see_no_evil:

Teraz sa jeszcze dluzsze i chyba by mnie pogonila :rofl:

2 polubienia

Ja też kiedyś używałam, i mi się spradzwala. Ale mało mieli tych produktów i jak wszystko użyłam to już nie kupił ponownie
@asiam1 o matko!! Ile czasu zapuszczalas takie włosy? Ale w jakim mega stanie one są. A jak stoisz to dokad Ci sięgają?

Obecnie do kolan , ja od czasu jak szlam z podstawowki do gimnazjum to nie scinalam wlosow u fryzjera . Sama sobie przy nich wszytsko robie . Powinnam podciac koncowki , ale tak bardzo kocham kazdy ich centymetr , ze chyba wolalabym uciąć sobie palca :sweat_smile:
Ja szczescie nie mam ich duzo , wiec nie sa ciezkie i szyja mnie nie boli :sweat_smile:

Oja Cię kręcę moja chce mieć takie włosy. Podziwiam ja bym nie dała rady mieć takich włosów. Wysuszyć wyczesać doprowadzałoby mnie to do szału

1 polubienie

Chyba kwestia przyzwyczajenia . Jak ktos ma krotsze i naglw sobie przedluza to po euforii napewno jest takie “kurde , jak to ogaranac” ale ja mam wrazenie , ze mam je od zawsze i nie wiem co bym robila z pieniedzmi za odzywki i czasem w lazience gdybym ich nie miala :rofl::sweat_smile:

1 polubienie

Wooow, mega :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: myjesz je codziennie ? One ci się nie plączą ? Jezu jak Ty to robisz :heart_eyes:

1 polubienie

Wlasciwie co 2 dzien , chyba , ze jest jakis kryzys to codziennie :sweat_smile: ja eksperymentowalam z wcierkami , odzywakami , maskami i jakos je uhodowalam . Dalej lubie probowac nowych produktow :grin:

A co ile je podcinasz ?

1 polubienie

O ja Cię! A często chodzisz w rozpuszczonych? Ja uwielbiam ten moment obcięcia włosów :smile:
Ale to na prawdę niezwykle takie włosy zapuścić!

1 polubienie

O ja Asia ale masz włosiska​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: jak ty je dajesz radę ogarnąć?:roll_eyes:

1 polubienie

Ja sama sobie podcinam , ale to raz na jakis czas i tak na przyklad 2 centymetry . Takie prawdziwe 2 cm a nie fryzjerskie :sweat_smile:
@daga1271 tak czesto w sumie . Jakos juz sie tak przyzwyczailam i mi jest wygodnie :heart:

@Patrycjaw25 wiesz co , ogolnie to po prostu zużywam szybciej produkty do wlosow . Odzywki, maski , olejki - idzie mi tego wiecej , ale oprocz tego nie mam wiekszych klopotow :muscle:

1 polubienie

Faktycznie , teraz mi się przypomniało, że pisałaś o tym że masz nożyczki fryzjerskie :smiley: ja ostatnio ścięłam 10 cm :sob::sob: ale i tak mam długie , jutro podeślę zdjęcie . A ile czasu zajmuje Ci rozczesywanie ich ?

Mega szybko . Z tym zupelnie nie mam problemu . Statam sie zawsze , aby pielegnacja nie koltuniła mi wlosow . Czyli jai myje , to szampon na skore glowy , chwile pomasuje , ale nie biore wszytskich wlosow w jedna “burze” na glowie i nie wiruje ich tam :sweat_smile: bo to jedynie tylko powoduje uszkodzenia i wlasnie pozniejszy problem z rozczesywaniem

A odżywka na włosów na długo Ci wystarcza? :smile: Hehe a ile na tym botoxie siedziałaś? Ja raz miałam, mając włosy za łopatki, to 2 godziny zeszło.

Oo domyślam się że kosmetyki do włosów to idą ci tonami w ciagu roku :grinning: ale piękne włosy masz nie powiem , ja też mam dlugie ale do takiej długości jeszcze nie zapuściłam sobie​:grinning:

Nigdy nie kontrolowałam tego , bo zawsze mam kilka roznych .
Teraz mam 2 szampony i 4 odzywki i 2 maski . Stosuje sobie na zmiane .
Teraz z polecenia bede kupowac kolejna odzywke i szampon , zeby zobaczyc jak u mnie sie sprawdzi
@Patrycjaw25 urosna zanim sie obrocisz :heart:

1 polubienie

A masz jakieś zdjęcie jak widać jakie one są długie do kolan?

Nie mam zadnego swiezego , ale jak zrobie to pokaze :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie