mazia, u mojej babci też się ze studni piło, tyle że ona mieszkała pod Mirosławcem, a tam woda jest bardzo dobra i jest rozlewnia wody mineralnej :)
No jak jest woda dobra to ja rozumiem,ale u mojej to moim zdaniem nie była okej skoro ciągle wracałam chora
U mojej mamy też najzdrowsza jest niby ona całe życie pije z kranu mówi ze z butelki się ta nigdy nie może napić
Mazia ja piłam i nic się nie działo. Może za rzadko taka piłaś i tak reagował organizm
Ja to mam wrażliwy układ pokarmowy byle czego jeść ,pić nie mogę bo zaraz są problemy
ja w domu dla siebie wode z kranu filtruje brita goruje i pije :)
mazia, po prostu twoja flora bakteryjna nie była przystosowana do takiej wody. Przyzwyczaiłabyś, gdybyś ją piła cały czas. Przy wrażliwym układzie pokarmowym mogłoby być ciężko, ale pewnie po jakimś czasie na pewno :)
Mazia to wiadomo czemu taka relacja
Macie rację dziewczyny, ale ja po porstu miałam od urodzenia problemy z brzuszkiem. Moi rodzice byli bardzo wyczuleni na to co mi dają bo częśto były problemy
Teraz można kupić filtr do kranu on kosztuje około 1500 zł
Nati ooo to juz spory wydatek tak naraz
Mazia no tak ale masz na lata a kupując filtry do wody do dzbanka tez sporo się wydaje tak naprawdę ☺
Dokładnie
Moja koleżanka sobie taki zrobiła i ma spokój :)
Też myślałam o tym filtrze do kranu ;))
Moja siostra ma taki i powiem Wam,że taki też nie będzie na wieki. Po kilku latach też trzeba zmienić. Tak czy inaczej ja mimo wszystko wolę wodę z dzbanka niż z kranu hihi :)
My też myślimy o takim filtrze do kranu bo mi zgrzewka wody niegazowanej starcza na 3 dni, więc tej wody troszkę z córką wypijam.
A to w rok zwróci się na 100 %
Darulka u nas to samo mnóstwo idzie tej wody i może też na 3 dni nam zgrzewka wystarcza ale to tak maks
Mazia mi mąż 2 zgrzewki właśnie tygodniowo kupuje a jak przyjdą upały to na bank będą ze 3
To u nas zgrzewka na tydzien