Żywiec też lubię
Woda butelkowa zawiera minerały dlatego będzie lepsza,ale w Stanach żadna woda w butelce tego nie posiada.
Natomiast nie uważam by pójść taka wodę sobie szkodząc bo ona nie szkodzi
mazia, ale woda filtrowana też ma minerały. Filtry węglowe, te których się powszechnie używa wcale nie demineralizują wody, tylko filtrują metale ciężkie i te które odpowiadają za twardość wody, natomiast na przykład sód i potas zostaje. A jeszcze możesz kupić takie filtry i to wcale niedrogie, które dodatkowo wzbogacają wodę w magnez. Sama takich używam.
misiombrowa to nie wiedziałam , że są takie filtry co wodę wzbogaca ! dobzre wiedzieć :)
ale nie rozumiem jak taka woda szkodzić może no bo nie szkodzi ?
woda za 30 gr z auchan napeno nie jest czyms co sie powinno pic ;)
tez tak sadzę :)
Anoosk a co to za woda za 30 gr jaka pojemność?
Misiombrowa ma rację, moja mama uzywa filtrów z magnezem i mówi że nawet woda ma trochę inny smak niż ta bez dodatku magnezu. Co to za woda za 30gr, nawet nie pokusiłabym się zeby jej się napić
Ja tam wygodna jestem i z butelki pije ale także filtruje
1,5l marki auchan np
Anoosk nawet nie wiedialam że za taką cenę sprzedają. Szok
Nigdy tej wody nie widziałam. Nawet oaza w biedronce chyba sporo droższa. To już lepiej kranówkę.
Rena też nie widziałam dlatego trochę dziwne mi się to wydaje
Anoosk, to takiej wody też bym w życiu nie kupiła.
Co to za pediatra, który w dzisiejszych czasach każe dopajać wodą z glukozą? Okropne... tyle się mówi o nie dopajaniu dzieci karmionych piersią do momentu rozszerzania diety... a że jeszcze z glukozą no to już w ogóle przegięcie. Nie stosowałabym się a nawet zapytała jak się to ma do najświeższych zaleceń.
Co do wody to pijemy butelkową lub kranówkę filtrowaną. Mam dzbanek dali i dokupiłam sobie zestaw filtrów na allegro ale z jakiejś innej firmy.
Nasz kazał dopajac w czasie upałów wodą przegotowaną.
dziwne... a wszyscy przestrzegaja
paula.nolbert@o2.pl woda a glukoza to jesldnak jest różnica.
Ewela tak to dziwne..
Ja też przegotowuje wodę, filtruje albo pijemy butelkowana ;)) nigdy beż pośrednio z kranu. Chociaż znam rodzinę co pije wodę z kranu i o dziwo nic im nie jest
Martyna zależy skąd woda. Jak ze swojej studni głębinowej to dużo osób prosto z kranu pije i nic się nie dzieje