Wody płodowe i problemy z mini związane

ja podobno mam jeszcze dużo wód, tak m i ostatnio powiedział lekarz - co oznacza że mały jeszcze nie pcha się na ten świat

ja nie miałam żadnych problemów gdyby były lekarz z pewnośćią by mnie o tym poinformował

leżałam w szpitalu z dziewczyna co miała małowodzie i musiała być pod obserwacja

Ja z małowodziem akurat nie miałam do czynienia.

Ja miałam wody płodowe zielone i lekarz przebijał mi je sam na sali porodowej. I oczywiście przez to miałam problemy zdrowotne a synek również nie obył się bez wizyt u lekarzy i rehabilitacji

Ja nie miałam problemu z wadami, aczkolwiek sąsiadka miała ich za dużo i musiała leżeć w szpitalu.

Kolezanka miala wielowodzie

u mnie było dobrze ale jak za duzo źle za mało też źle

ja mam na razie wszystko dobrze

Ja miałam małą ilość wód płodowych

miałam w normie

u mnie było wszystko książkowo

U mnie również co do wód to był o ksiażkowo. Żadnych większych problemów z nimi związanymi nie było.

ja miałam wszystko w normie gdyby coś było nie tak lekarz zapewne by mnie poinformował

ja miałam w normie ale wiem że jak sie ma za mało lub za dużo to potrzebny jest zabieg - moja sąsiadka go miała

Ja miałam zielone wody

Wody w normie ale bylo ich bardzo malo

nie dobrze jest gdy wody są zielone lecz również jest źle gdy jest ich zbyt mało.

nikodem z tego co wiem to nie jest zbyt dobrze jak się ma zielone wody. Ty urodziłaś po terminie?

jak dziecko jest niedotlenione i odda smółkę jeszcze jak jest w brzuszku u mamy yo bardzo źle i wtedy objawem sa zielone wody płodowe ja na szczęście nie miałam tego problemu