Mam pytanie czy macie do polecenia wózek a dokładnie gondolę z dobrą wentylacją ale nie za 3 tysiące? Mam spacerówkę wiec zależy mi na gondoli, domyślam się że muszę kupić zestaw 2w1. Myślałam o muuvo trick bo znalazłam za 1700zł macie jakieś opinie o tym wózku? A może polecicie coś innego? Synek będzie lipcowy wiec upały nas dotkną
Tu jest świeży wątek na temat wózków ![]()
A zobacz sobie wózki z polskiej firmy Adamex. Miałam taki z gondolą która miała dodatkową wentylację pod spodem. Ja byłam bardzo zadowolona z niego a ceny też nie są wygórowane
O dziękuję
Zaraz zobaczę
Szkoda że producenci zawsze dają tylko opcję 2w1 i lub kupno samej spacerówki a już kupienie samej gondoli nowej jest chyba niemożliwe ![]()
Tez mialam wozek tej firmy i byłam zadowolona ![]()
Poszukaj ww lupce tematu wózków naprawdę tam dziewczyny pisały wiele wózków do polecenia ![]()
Tak patrzyłam ale o muuvo trick nie znalazłam informacji ![]()
My mamy zestaw 3 w 1 z nosidełko fotelikiem za 1700 zł kupiliśmy nowy lionello mika. Jest super. Daje radę w lesie i w mieście. Jest super skrętny, lekko chodzi. Ma wentylację i składa się gondola na płasko bo mi na tym zależało. Zestaw bez fotelika jest tańszy i robią promocje co jakiś czas a na prawdę warto bo to cena używanego wózka innych firm często.
Ja mam zupełnie inny wózek, ale jeżeli zależy Ci na oszczędności, to może rozwazysz zakup używanego?
Naprawdę niektóre modele można kupić za parę groszy.
A godnola nie wystarcza na długo, max pół roku.
I niektóre dzieci niekoniecznie lubią się z gondolą.
Chyba, że koniecznie zależy Ci na nowym to Lionelo, Kinderkraft czy Momi mają budżetowe ceny.
Nie wiem jak zaznaczyć to na zdjęciu, zależy mi na tej wentylacji co jest w samej gondoli z przodu, będę po raz drugi rodziła w lipcu i jest to coś czego bardzo mi brakowało wtedy, praktycznie całe dnie na dworku spędzamy. Patrzyłam na używane ale niestety te z tą wentylacją w mojej okolicy z reguły są niewiele tańsze niż ten nowy na promocji. Jest to model z tego co czytałam z 2021roku dlatego też szukałam o nim opinie ale jest bardzo mało w internecie bądź wcale
Ogólnie dobrze gdybyś zobaczyła na żywo jak to wygląda. Weź też pod uwagę że jak zamówisz przez internet to możesz sobie zobaczyć jak wygląda gondola a jak ci nie będzie pasować to możesz zwrócić albo zamów do sklepu i sobie zobaczysz nie musisz kupować
Dokładnie tak jak mówi @karcia zamów sobie i zobacz , czy zeczywiscie ci pasuję, ewentualnie zawsze możesz zwrócić. Skoro mówisz że uzywane podobna cena to nie ma co czekać i zamawiać na sklepie w razie co masz jeszcze czas poszukać inny jeśli ten ci niespasuje jednak.
Wiem o co chodzi z tą wentylacja i jak najbardziej rozumiem, że chcesz wybrać taki model.
Poniżej dziewczyny sugerują żeby zobaczyć w sklpeie czy ten wybrany model będzie Ci odpowiadał.
Prawda jest taka, że nie wiem czy sklepy sprowadzają jakieś tańsze modele wózków, w moim sklepie bynajmniej się nie spotkałam. Wszystko oscylowało w granicach 3k.
Dziewczyny, poszłam za Waszą radą i zamówiłam wózek muuvo trick aby zobaczyć go za żywo. Szczerze wart tego 1700zł, cena idealna
Jeżeli któraś z Was by zamawiała to polecam Bobowózki bo najpierw zamówiłam z babyhit bo niby szybka dostawa a okazało się że brak na magazynie i trzeba dłużej czekać na dostawę niż podawano na stronie.
Super że ci się spodobał wózek i cena odpowiednia:blush: niech ci służy jak najdłużej ![]()
My mamy Kinderkrafta i jesteśmy zadowoleni:)