Wózek i fotelik dziecięcy

W Gliwicach są też Bobowozki a w Katowicach xland - obserwuj ich strony na fb bo u nich często też są organizowane takie targi :grinning: ja właśnie we Wrocławiu byłam na takich dniach gdzie byli przedstawiciele marek w xlandzie :heart:

1 polubienie

Mamy Bebetto Flavio i ogolnie jest ok. Daje rade na różnych terenach :slight_smile:
Ale mamy też spacerówkę z cybexa bo Dostaliśmy- zeby do mojego auta potem weszla bo spacerówki z bebetto nie zmieszcze

1 polubienie

Faktycznie z tym bebetto- nam mówił sprzedawca w sklepie że bebetto super na ciężkie tereny ale z zabieraniem na wyjazdy może być problem. Do bagażnika zmieszczę z gondolą ale żeby jeszcze włożyć jakieś bagaże to już się robi problem. Mówił że przy takich terenach jak nasze to ludzie i tak najczęściej decydują się później na lekka spacerówkę żeby zabierać na wyjazdy. My spacerówkę dostaliśmy od znajomej. A znajomi którzy mają daleko do rodziny kupili jakąś tanią spacerówkę którą zostawiają u rodziny więc jak podróżują do nich to tylko z bagażami :smiley:

A co myślisz że jest lepsze ? Nam polecali venicci @Wesola95 ja mam wrażenie że ceny wózków na tych targach są jakieś zawyżone , byłam na dwóch i na Internecie jest taniej :see_no_evil: widzę że dużo nas mamusiek na termin na lato :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

My mamy lionello mika 3 w 1 i jesteśmy zadowoleni. Daliśmy 1700 zł za komplet a na prawdę jest spoko. Polecam

My tez mamy używany, a właśnie więcej zainwestujemy w jakąś spoko lekką i poręczna spacerówkę :smiley:
@asiam1 u nas też Espiro Next :star_struck:

1 polubienie

Nas facet w sklepie przekonał żeby gondoli nie brać drogiej bo dziecko szybko wyrasta a ludzie później inwestują w spacerówki bo stelaż jest mniejszy i bardziej poręczny na wyjazdy i w sumie miał rację :smiley:

Nie znam firmy i z ciekawości zerknęłam :wink: podobny kupiła moja sąsiadka , ale czy to ta firma to nie wiem

I moim zdaniem mial racje , dzieci szybko z gondoli wyrastaja a spacerowki z wozkow 2w1 czy 3w1 sa ciezsze , mniej poreczne i ciezej je gdzies spakowac i zlozyc

1 polubienie

To prawda, te stelaże od tych gondoli ważą wg moich odczuć tonę :sweat_smile: więc liczę, że jak kupimy typową spacerówkę to będzie mi lżej :blush::stuck_out_tongue_winking_eye:

A macie do polecenia jakąś fajną spacerówkę?

Przy wyborze na pewno oglądaliśmy wszystkie 3 modele i przekonywał nas Roan, pozostałe 2 chyba przekraczały budżet.
Finalnie zdecydowaliśmy się na używkę Bebetto.

@Kalusia161 @SylwiaMK ja również team Bebetto.
Ale zaczyna już powoli skrzypieć :laughing:
Jestem zadowolna, daje radę w trudnych terenach, ale fakt, spakowanie gondoli ze stelażem do auta zajmuje już trochę miejsca…

Ogólnie my czekaliśmy również na fotelik do auta, też zamawialiśmy z wyprzedzeniem.

@daga1271 przyłączam się do pytania!
Szukam kompaktowej spacerówki.
Myślimy ogólnie nad czymś z Thule. Może ktoś ma i może się podzielić opinią? :slight_smile:

2 polubienia

Na Ig znalałam polecenia spacerówek do 3 tys zł :partying_face:

3 polubienia