Wrześniowe promocje w Canpol Babies!

Bardzo się cieszymy :heart_eyes: :heart:

Ekstra, dziękujemy za opinie! :heart_eyes: :heart:

Dziękujemy! Mamy w planach regularnie informować o promocjach :sunglasses: :heart:

1 polubienie

Mamy gryzaki z campola sa świetnie a teraz testujemy butelke z gorka i odważnikiem jak narazie moja corka uwielbia z niego pić🥰

Te butelki są też genialne :slight_smile:

Powiem wam że Canpol jest dość znaną firmą ale jakoś mnie to bardzo cieszy że rzeczy są w zasadzie cenowo dostępne dla każdej mamy. Każda nawet najbiedniejsza może pozwolić sobie na fajną butelkę, smoczek czy gryzaczek. Myślę że dla firmy naprawdę liczą się mamy i dzieci a nie tylko reklama i duży zarobek. Jest pełno firm produkujących rzeczy dla dzieci i wiadomo w każdej buteleczce coś jest ale nie każdego stać na butelkę za 80 zł. A tutaj tak naprawdę jesteśmy w stanie za 50 zł kupić smoczki, butelkę i jeszcze na coś zostanie to nie są wygórowane kwoty. Dlatego ja uwielbiam Canpol :smiling_face::smiling_face: nawet podkłady, majtki poporodowe czy podpaski są naprawdę tanie

3 polubienia

Córka dostała, polecam :heart:

1 polubienie

Poprosimy @CanpolBabies_Redakcja o takie właśnie mile informacje :))))

1 polubienie

@Karcia masz rację można fajnie sobie skompletować wyprawkę z firma Canpol i nie stracić przy tym całego majątku.

1 polubienie

Silikonowy gryzak z wypustkami to u nas must have przy oczekiwaniu na pierwszego zabka :rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Do nas właśnie wczoraj przyszła paczka i gryzak/grzechotka korona najlepszy dla małej :smile:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie! Chcemy, żeby nasze produkty były dostępne dla każdej mamy i maluszka :heart:

2 polubienia

Tak ja zakupiłam na waszej promocji kubeczki z odważnikiem, są świetne niczym nie różnią się od popularnych i dość drogich b.box .
Kupiłam kilka dla córki i odrazu na przyszłość dla synka. Cena była tak świetna bo -50% że żal było nie skorzystać. Do tego szczoteczki różnej wielkości do czyszczenia rurek super sprawa można kubeczki utrzymać w czystości przez co może nam służyć przez długi czas.
Gryzaczków jeszcze nie mieliśmy ale myślę że teraz zakupię dla synka skoro są na promce​:heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Super, świetna okazja. Fajnie, że można skorzystać z takich zniżek, zawsze się przydają maluchom.

1 polubienie

Tak super to ujelas dokladnie tak jest :smiling_face: niska cena a jakosc wysoka :smiling_face:

3 polubienia

Mi również odjęło dodatkowo za kod instamama20 -20% także super mogłam skorzystać z promocji😊

Mamy ten kubek z odważnikiem, mała najchętniej z niego pije :)) mam jedynie problem z rurką. Juz widać, ze coś zaczyna się w niej osadzac. Nie mam takiej szczoteczki wąziutkiej. Szukałam w pepco, ale tam tylko w zestawie z rurkami metalowymi był tak długi czyścik

Oooo faktycznie , dzięki że tu przypominasz , złożyłam zamówienie i nawet zapomniałam o tej zniżce :wink:

1 polubienie

Sa twkie do bboxa , sa różne te szczoteczki wiec Ci polecam :slightly_smiling_face:

Poszukam poszukam. Szkoda zmarnowac, bo naprawdę butelki z odważnikiem są fantastyczne :slight_smile:

1 polubienie