Wrześniowe promocje w Canpol Babies!

T6 też masz , ja mam z bboxa wiec juz innych nie kupowałam :slight_smile:

Canpol ma zestaw szczoteczek do tych buteleczek różnej wielkości. Zamawiając butelki zamówiłam sobie te szczoteczki , wejdź na sklep i tam będą na stanie

2 polubienia

O tak, takie właśnie sa mi potrzebne. Dziękuję :blush::blush:

Nie ma za co :hugs: ja przeszperałam cały sklep żeby znaleźć je :smile: kupiłam też jedną rurkę z odwaznikiem na wymianę w razie jak już będzie się nie nadawać. Super sprawa z tymi wymiennymi rurkami

2 polubienia

O fajnie że są same czyściki, właśnie też muszę zakupić

1 polubienie

Te czysciki sa super

1 polubienie

Też właśnie te czyściki mam bo przydają się też to inhalatora czy do kataru jak trzeba wyczyścić.

Tak są różne wielkosci i fajnie sprawdzają się do różnych rurek.

Bardzo dużo jest aktualnie promek na Canpol i nie tylko gryzaki więc polecam zajrzeć :grin::grin:

Ja czesto zaglądam bo gajniejsze promocje mają czasem niż w większości sklepów stacjonarnych

Ja to juz sie nauczylam ze zakupy to tylko online nalepiej trafic na promocje

Ja też zaczęłam częściej zamawiać przez internet, do sklepów stacjonarnych tylko jak chce się wyrwać trochę z domu :slightly_smiling_face:

Ja też większość rzeczy ogarniam online.

1 polubienie

Teraz to jest z tym mega wygoda i za darmo pod dom przywioza :smiling_face:

2 polubienia

Ja chyba od pandemi… jedynie spozywka stacjonarnie i to tylko w malym lokalnym sklepie… a tak galerie, supermarkety mnie odstraszaja… a ubrania zeby w przymierzalni przeze mnie ubierane… o zgrozo… nie znosze. Tylko online. Mam czas to sobie przymierze… a nie to czeka paczka nawet tydzien zanim ja odpakuje…

Ja też , i zawsze patrzę gdzie są promocje :see_no_evil: najlepiej kupować jak jest coś taniej, bo co chwilę coś jest taniej a po co przepłacać

2 polubienia

Wyglądają super ! Planuje zamówić, czy ktoś poleca jakąś konkretną ?

Pytasz o polecany gryzak czy kubek z rurką ?