ktg u nas było przeróżne bo w szpitalu tylko czasem działo
Ktg w moim szpitalu też nie zawsze działało. Miałam robione je przed porodem ok. 3 razy dziennie.
u mnie tylko przed samym porodem było robione
W moim szpitalu dzialalo, mialam przed porodem robione co 3 godziny
ja w ostatnim tygodniu miałam robione co drugi dzień bo urodziłam po terminie
a myślałam,że to tylko u nas szwankuje ktg
jak już w szpitalu nie działa to jakas masakra
mi moja lekarka 2 tygodnie przed terminem kazała jeździć do siebie do szpitala co 2 dni i tak jeździłam, a jak leżałam na patologii ciąży ktg robiono mi 3 razy dziennie
aj te ktg ;D te urzadzenia w szpitalu były tak stare ze czesto szwankowaly i piszczały ale lubiłam słuchac tego kochanego serduszka
ja ktg mialam dopiero jak szłam rodzic
ja miałam ktg w dwóch ostatnich tygodniach ciąży co kilka dni.
ja mialam troche wiecej niz 2 razy
Nom ja bylam tak od 34 tyg ciazy codziennie pod ktg…![]()
Ale to było przyjemne…
ja również miałam robione ktg dopiero jak poszłam do szpitala i przy przyjęciu mnie na oddział i przy porodzie oczywiscie
mnie od 34 t.c. pani doktor prowadząca zaleciła robić zawsze przed wizytą kontrolną. ale wiem, że wiele mam ma robione ktg dopiero w szpitalu. u mnie pewnie ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem.
Jestem w 21 tygodniu ciąży i jeszcze nie miałam KTG, myślałam że jest ono robione wcześniej ale widocznie jak jest wszystko dobrze to dopiero w okolicach terminu porodu ![]()
ktg miałam robione tylko w szpitalu
Przed szpitalem miałąm ktg robione raz . Gdy trafiłam do szpitala zaś miałąm je robione 2-3 razy dzienie.
położna też może zrobić ktg podczas wizyty domowej
A ja ktg przez 5 dni przed porodem miałam robione 6 razy sziennie…