Dokładnie wszystko zależy od polityki sklepu. My dostałyśmy dwa od razu. Ale inna sprawa, ze starsza ma coś takiego że sprzedawcy często ją wołają i coś jej dają nie zależnie jakie mamy zakupy
O a miodzik tez dostalam na dzien kobiet . I kiedys do duzych zakupow dla malej dostalam takie malutkie chusteczki nawilzane
A bo dzieci to inne sprawa. Jak jest rezolutna i „zaczaruje” panie ekspedientki to nic dziwnego że doją jej gratisy ![]()
Ja nie dostałam, bo zapomniałam całkiem o tym i nie poszłam odebrać ![]()
Wow! Naprawdę megaaa paczka! ![]()
@ewelka8990 śliczna ta sukienka
, szkoda że rozmiarowa za mała na córkę bo na święta jak znalazł
@asiam1 gratulacje wygranego bonu
@Mamuska357 @MamaSloneczka ja mam wrażenie że te osoby z obsługi w Rossmanie to wiecznie zszkowoane jak człowiek chce coś odebrać w ramach tego programu Rossne, jakby ta akacja od wczoraj była ![]()
@Magdallenka0897 ale fajnie, same przydatne produkty ![]()
@SylwiaMK super, gratulacje
czy to był ten konkurs gdzie napierw trzeba było kupić produkty soflow? ![]()
Tak, to ten konkurs co trzeba było kupić jakiś produkt. Ja kupiłam w ostatni dzień promocji bo akurat skończył mi się szampon i dopiero później przypomniało mi się o konkursie
O kurczę te konkursy z tym kupowaniem to takie średnie xd
Ogólnie nigdy nic nie kupuje specjalnie pod konkurs, zazwyczaj nawet jak jakiś był i kupiłam produkt to i tak nie zgłaszałam swojego udziału bo nie wierzyłam że można wygrać. Tu zobaczyłam że jednak się wygrywa w konkursach ![]()
To zależy czy sie kupuje pod konkurs czy nie bo jeśli i tak masz coś do kupienia a przy okazji rejestrujesz zakup do konkursu to uważam że to jest bardzo fajne
To ja tak miałam z mlekiem bebiko córki był konkurs trzeba było zarejestrować paragon za zakup mleka . A że i tak kupowałam to przy okazji zarejestrowałam paragon i udało mi się zgarnąć kubek niekapek ![]()
Bo te Panie to by chciały jak najwięcej dla siebie ![]()
Mi się czasem zdążyło kupić coś typowo pod konkurs
ale robię tak tylko wtedy gdy dany produkt nie kosztuje niewiadomo ile, “w granicach rozsądku”
no a druga sprawa, że dla mnie każdy pretekst jest dobry, żeby coś kupić ![]()
![]()
Mi sie rwz zdarzylo kupic kosmetyk w rosmanie pod konkurs i wygralam zestaw tych kosmetykow później ![]()
mnie się zdarza kupić coś, potem się okazuje że jest konkurs a ja wyrzuciłam paragon ![]()
Ja kinderek nakupilam na konkurs, a teraz każdemu do prezentu daje ![]()
Hihihi tak miałam z majonezem kieleckim , jak juz kwitki głęboko w kuble to zauważyłam na kilku słoikach że był konkurs do 04.04. ![]()
A ja ostatnio kupiłam przyprawę i było napisane że jest jakiś konkurs a się okazało że do grudnia
ale fajnie, czyli to był znak żeby brać udział w takich konkursach ![]()
No i udało się uratować rachunki? U mnie jak są głęboko w koszu to są już takie mokre i uciapciane że szok
Gratulacje!!
Piękna wygrana ![]()
![]()
![]()