Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Dokładnie wszystko zależy od polityki sklepu. My dostałyśmy dwa od razu. Ale inna sprawa, ze starsza ma coś takiego że sprzedawcy często ją wołają i coś jej dają nie zależnie jakie mamy zakupy

O a miodzik tez dostalam na dzien kobiet . I kiedys do duzych zakupow dla malej dostalam takie malutkie chusteczki nawilzane

A bo dzieci to inne sprawa. Jak jest rezolutna i „zaczaruje” panie ekspedientki to nic dziwnego że doją jej gratisy :smiling_face:

1 polubienie

Ja nie dostałam, bo zapomniałam całkiem o tym i nie poszłam odebrać :see_no_evil:

Wow! Naprawdę megaaa paczka! :heart_eyes:
@ewelka8990 śliczna ta sukienka :blush:, szkoda że rozmiarowa za mała na córkę bo na święta jak znalazł
@asiam1 gratulacje wygranego bonu :grinning:@Mamuska357 @MamaSloneczka ja mam wrażenie że te osoby z obsługi w Rossmanie to wiecznie zszkowoane jak człowiek chce coś odebrać w ramach tego programu Rossne, jakby ta akacja od wczoraj była :grinning:
@Magdallenka0897 ale fajnie, same przydatne produkty :blush:
@SylwiaMK super, gratulacje :heart: czy to był ten konkurs gdzie napierw trzeba było kupić produkty soflow? :grinning:

Tak, to ten konkurs co trzeba było kupić jakiś produkt. Ja kupiłam w ostatni dzień promocji bo akurat skończył mi się szampon i dopiero później przypomniało mi się o konkursie

1 polubienie

O kurczę te konkursy z tym kupowaniem to takie średnie xd

Ogólnie nigdy nic nie kupuje specjalnie pod konkurs, zazwyczaj nawet jak jakiś był i kupiłam produkt to i tak nie zgłaszałam swojego udziału bo nie wierzyłam że można wygrać. Tu zobaczyłam że jednak się wygrywa w konkursach :smiley:

To zależy czy sie kupuje pod konkurs czy nie bo jeśli i tak masz coś do kupienia a przy okazji rejestrujesz zakup do konkursu to uważam że to jest bardzo fajne

To ja tak miałam z mlekiem bebiko córki był konkurs trzeba było zarejestrować paragon za zakup mleka . A że i tak kupowałam to przy okazji zarejestrowałam paragon i udało mi się zgarnąć kubek niekapek :rofl:

2 polubienia

Bo te Panie to by chciały jak najwięcej dla siebie :hear_no_evil:

Mi się czasem zdążyło kupić coś typowo pod konkurs :face_with_peeking_eye: ale robię tak tylko wtedy gdy dany produkt nie kosztuje niewiadomo ile, “w granicach rozsądku” :sweat_smile: no a druga sprawa, że dla mnie każdy pretekst jest dobry, żeby coś kupić :melting_face::melting_face:

2 polubienia

Mi sie rwz zdarzylo kupic kosmetyk w rosmanie pod konkurs i wygralam zestaw tych kosmetykow później :see_no_evil:

4 polubienia

:joy: mnie się zdarza kupić coś, potem się okazuje że jest konkurs a ja wyrzuciłam paragon :rofl:

1 polubienie

Ja kinderek nakupilam na konkurs, a teraz każdemu do prezentu daje :crazy_face:

Hihihi tak miałam z majonezem kieleckim , jak juz kwitki głęboko w kuble to zauważyłam na kilku słoikach że był konkurs do 04.04. :rofl:

A ja ostatnio kupiłam przyprawę i było napisane że jest jakiś konkurs a się okazało że do grudnia :see_no_evil: ale fajnie, czyli to był znak żeby brać udział w takich konkursach :smiling_face:

No i udało się uratować rachunki? U mnie jak są głęboko w koszu to są już takie mokre i uciapciane że szok

2 polubienia

Gratulacje!! :partying_face: Piękna wygrana :smiley::smiley::star_struck: