Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

A nie :sweat_smile: to nie moja wygrana, tylko konkurs właśnie ogłosili i te produkty można zgarnąć :grinning: mylącego screena wrzuciłam :face_with_peeking_eye: poprawiłam :grinning:

3 polubienia

1 polubienie

Ja batoniki Pawełki :joy:

1 polubienie

O ta wkładka antypotowa do fotelika wygląda super. Fajna nagroda do zgarnięcia

Cały grudzień polowałam na wygraną w born2be, ale teraz też spróbuję :grinning:Po ciąży stopy już nie te i muszę wymienić buty, taka karta by się przydała. Dziękuję za info o konkursie :heart:

1 polubienie

Wie ktos o co chodzi z tym w rossmanie ? :thinking:

Limitowany drop - ostatnio jak była taka akcja to pojawiły się produkty od dresscode, limitowane produkty do wyczerpania :grinning:

1 polubienie

Nigdy tego nie widzialam :face_with_peeking_eye: dzieki :grin:

Dla mnie też by to było ciekawsze :smiling_face:

1 polubienie

Ooo to ja nie wiedziałam wlasniego co w tym chodzi

Jutro znowu promocje w biedronce :lady_beetle:

1 polubienie

Aaa haha :sweat_smile: no to może będzie to dobra wróżba dla Ciebie i rzeczywiście zgarniesz taką nagrodę :grin::grin:

1 polubienie

Próbowalam wiele razy na born2be ale nigdy sie nie udalo. A czasen naprawdę parę dni wysmyslalam rymowanki i nie wiadomo.co

1 polubienie

Ja przeczytałam wkładka antykoncepcja do fotelika u myślę, wtf :exploding_head::exploding_head::exploding_head:

:joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl: jak to mówią głodnemu pies na myśli czy jakoś tak :joy::wink:

1 polubienie

A ja znam głodnemu chleb na myśli :grin::grin:

Tak miało być chleb na myśli :rofl::rofl::rofl::rofl: nie wiem skąd mi się ten pies wziął :face_with_peeking_eye::wink::joy:

Hehehe :stuck_out_tongue: a już chciałam pisać że u nas to się inaczej mówi :grinning::crazy_face:

To samo pomyślałam jak to przeczytałam :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia