Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

1 polubienie

@Efektdomi a udało się wygrać w pawelkach?

Wow , super !:slightly_smiling_face: Paczka robi wrażenie :grin:

Jeszcze nigdy nie udało mi się w niczym wygrać :see_no_evil: nawet w loteriach nie mam szczęścia . Na prawdę gratuluję super ! :grin:

Z FB przyszla mi “paczka niespodzianka” :

Pytali o rozmiary dzieci ale nooo ani 68 ani 98 tu nie ma. Sweterki 80 i 86. Dobrze, ze ładne. Poczekają aż Mala podrośnie.

A.paczka od moer zaginęla. Inpost sie ze mna konraktowal dzisiaj

8 polubień

A co mówili w InPost ? Jest szansa że się znajdzie czy przepadła?

Wow Canpol babies na prawdę ma super nagrody :heart_eyes:

Piękne :star_struck::star_struck::star_struck: jak zaginela :slight_smile: ???

2 polubienia

Nie wiem czy ktoś już to wrzucał? wiem że lubicie kinderki, więc konkurs idealny dla was :sweat_smile::grinning:

2 polubienia

Ja właśnie wracam od rodziców, z takim zapasem kinderek, że na rok nam wystarczy.
A korzystal ktoś kiedyś z tego serwisu AlohaCamp?

1 polubienie

3 polubienia

04.04 wydana do doreczenia… nie doręczona a paczki brak.
Pytali co bylo w paczce. Moze sie znjadzie. Byla tam opaska dla Malej i scrunchie

Może się znajdzie ta paczka , szkoda żeby przepadła …

Znowu spory wysyp konkursow :star_struck: uwielbiam takie akcje , ale jeszcze nie wiem czy bede brac udzial .
Ogolnie ten bieg fajny , ale 10 km nie ma szans ze zrobie , chociaz moze polowe :thinking: spróbuję w kazdym razie , zalezy jaki humor bedzie miala mała
W rossmanie taka loteria :

1 polubienie

Spacer też się liczy :slight_smile: za każdy km jest 5% zniżki

1 polubienie

Aaa to już spoko z 5 km dała bym radę przejść :face_with_hand_over_mouth:

Piękne bluzy​:heart_eyes: super że w końcu przyszła paczuszka :smiling_face_with_three_hearts:
Mi jak z inpostu zaginęła to paczki już nie otrzymałam ale dostałam zwrot pieniążków chociaż bo to z vintedu była paczka.

No u mnie to z IG z moer. Takze zobaczymy co bedzoe jak się nie znajdzie

Lol, to po co pytają rozmiary :sweat_smile:
Ogólnie sweterki śliczne, niech czekają na malutką :smiling_face_with_three_hearts:
W naturze nic nie ginie, znajdzie się i paczka z Moer :blush:

Ostatnio są Dni Malucha czy coś takiego i jest sporo promocji i coraz więcej konkursów się pojawia :slight_smile:

1 polubienie