Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

No wlasnie tez mnie to dziwi ale juz nie komentowałam bo mi się nie chce walczyć

1 polubienie

Faktycznie czasami lepiej przemilczeć niektóre kwestie dla własnego spokoju :slight_smile:

2 polubienia

Znów super konkurs kinder i nutella :heart::heart::heart:

3 polubienia

Ja tak samo biorę udział w konkursach gdzie cos fajnego jest do wygrania co mi się przyda :smiling_face_with_three_hearts:

Ja już się obraziłam na te wszystkie słodycze :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Ja na konkursy :face_with_hand_over_mouth: na słodycze jakoś nie potrafię :grin::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Super gratulacje nagrody! :heart:
Mi w Limango się chyba nie udało, nawet nie mam żadnej informacji zwrotnej.
@daga1271 ponowne gratulacje wygranej :grinning:

Dziewczynom którym nie udało się w testach otrzymać ekspresu.
Można zgłaszać się do testowania :slight_smile:

4 polubienia

Pomorskie , daleko mam :smiling_face:

Ja okolice Katowic :partying_face:

Ooo fajnie! I co pojedziecie ? Szkoda nie skorzystać :slight_smile: ja też jestem z pomorskiego i czekam jak będą u nas :smiling_face_with_three_hearts:

Były w Gdańsku w zeszłym miesiącu. Ja akurat nie miałam jak tam dojechać i żałuję.

@Kikip wzięłam udział :blush: afirmuje ten ekspres dalej

A to nawet nie wiedziałam , że były. Jak będziecie wiedzieć o Gdańsku dajcie znać na forum :slight_smile: a też jesteś gdzieś z okolic ?

Ja z Gdyni jestem :blush::heart:

3 polubienia

To ciekawe kiedy teraz beda w Gdańsku :smiling_face:

Były też w październiku, więc co jakiś czas w Gdańsku się pojawiają :wink:

1 polubienie

W Trójmieście warsztaty w większości prowadzi dula Tulinka- wsparcie rodziców tak na fb sie nazywa to może tam będzie informacje wstawiała.

1 polubienie

Oo dziękuję , wyszukam ją sobie :slight_smile: a to są darmowe ?

1 polubienie