Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

No to nie chodzi o samą pozycję dziecka ale o rozwój kręgosłupa i mięśni. W gondoli dziecko leży stabilniej i równomiernej pozycji a nawet spacerówka rozłożona na płasko takiego samego podparcia nie daje. To samo z główką spacerówka na płasko nie stabilizuje szyjki i jej mięśni tak dobrze jak gondola.

1 polubienie

Gratki ! 200 to mega fajna nagroda :grin: jakis czas twmu udalo mi sie 100 do biedronki wygrac i bylo mi szkoda na cos wydac :rofl: trzymalam na “cos super” az w koncu zrealizowalam na swiateczne zakupy :sweat_smile:

Skąd jesteś ?:grinning: właśnie mi się wyświetliło :

2 polubienia

Ja kiedyś wygrałam bon do Lidla ale na kwotę 50zl

Ja myślę że nowa moda. Sama pamiętam jak miałam joie bo kojarzę że ty masz joie. To była bodajże gondola nazywa się rumble XL. I ona była tak długa około 90 cm. Teraz standardem jest żeby gondola miała 80 cm

Super akurat kocham kosmetyki musteli a już zwłaszcza ten krem 50. Fajne są te małe sztyfty mamy je w przedszkolu

1 polubienie

Tak dokładnie. Ja mam po synie szwagierki i była z tych dużych właśnie …. A i tak mały szybko mi z niej wyrosł

Tam sztyfty na lato i zime sa cudne.

@daga1271 gratulacje:)

@Wesola95 spróbuje znowu na colorstories. Kocyków nigdy za wiele :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Tak, na dowolne :grin:, dzięki
Dzięki @Patrycjaw25 @asiam1 @Kalusia161
@asiam1 no mi też na pewno będzie szkoda :smile:

1 polubienie

@daga1271 ale teraz zgarniasz nagrody! :grin::grin::partying_face: Super! gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Dzięki. Najlepsza jest moja mama, jak jej mówię że coś wygram, a ona za każdym razem komentuje, że ona też będzie brała udział. Po czym nie bierze, bo albo zapomni, albo po prostu się jej nie chce :smile:

2 polubienia

Teraz na gemini widzialam promocje na sztyft z spf dla dzieci musteli w razie co :grin:

Nie jest to promocja zycia , ale moze ktos akurat musi cos zamowic :grin:

3 polubienia

To mi moja mów żebym dawała innym jak wygram :smiling_face::rofl: nie wiedząc czy potrzebuje czy nie
…. Super się tak rozdaje nie swoje :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

A czemu masz komuś dawać? Mi właśnie takimi wygranymi to się ciężko dzieli, bo dużo to wysiłku kosztuje, żeby coś wygrać.
@asiam1 ja zamawiałam Mustele w zimie, i zakodowalam że mega tanio zapłaciłam, ale teraz patrzę że 27 zł. A dałabym sobie rękę uciąć że 19 :grinning:

1 polubienie

No właśnie wychodzę z tego samego założenia, oczywiście jak mam kilka rzeczy takich samych to dam oczywiście bo nie lubię gromadzić albo jak czegoś nie potrzebuje …… ale
Czasem faktycznie czas na to poświęcam i tak łatwo się oddaje nie swoje rzeczy

Dzięki.
Zamówiłam na dr max też na jakiejś promocji. Ale zdecyodwanie drożej.
Takze za 30zl to o tak sie oplaca.

A i taki konkursik:

Chyba to się nie pojawiło jeszcze, jest taki konkurs

I taki widzę

Ja wychodzę z założenia że jak czegoś nie potrzebuje to nie marnuje czasu żeby wziąć udział w jakimś konkursie. Jeśli bym wygrała coś co mi się nie przyda to na pewno bym oddala, ale to dziwne podejście żeby mówić komuś że jak coś dostał to żeby oddał. A Twoja mama jak dostaje wypłatę/emeryturę to też rozdaje innym, bo przecież dostała? :smiley:

1 polubienie