1 miejsxe chusta tkana , 2 miejsce elastyczna , 3 torba do wozka i dalej nie pamietam ![]()
Edit
Wow mega te nagrody są ![]()
U mnie też
Maciuś ma dziś bardzo zły dzień na jedzenie, ale pił z tej butelki, więc nastawiam się na zmianę
z Philipsa mycie tylu elementów to męczarnia no i środowisko do mikroorganizmów:/
Super! W końcu się udało ![]()
![]()
Jestem ciekawa co przysyłają ![]()
@Patrycjaw25 na live załapałam się na pożegnanie
miałam do wyboru albo live albo prasowanie i tak jakoś mi zeszło
Dobrze, że piszesz że losowanie będzie o różnych porach, musieli się zorientować z tym późnym dołączaniem.
@Wesola95 gratulacje! Szczęście Cię nie opuszcza ![]()
@asiam1 naprawdę mega jest ta chusta ![]()
Kurcze mnie się od razu wyświetla dziękujemy zapraszamy jutro. A nic nie klikam. Ciekawe czy się coś dodało. Jak weszłam to miałaś 137 pkt
No wlasnie mam to samo juz probowalam z innej przeglądarki i dalej to samo, dziewczyny pisaly zeby zalozyc konto i bedzie ok
O wow, ale ekstra nagroda! Daj znać jak się sprawdza! ![]()
@Karcia @ewelka8990 dziękuję kochane za chęć pomocy, ten system jest jaki jest. Jednym nie daje zagłosować, ja czasami zamiast całego pkt mam 0.2 tylko naliczone.
No na prawdę dziwnie to nalicza
Moja mala tez ma jakis kiepski dzien , dzisiaj wiezdzala tylko butla , na noc planuje tylko cyca , zobaczyny jak wyjdzie w praktyce
Ale ta nowa butla natural shape to sztos . Smoczek sie nie zapada , system odpowietrzania jest mega . Narazie sprawdza sie doskonale i mala faktycznie uklada usta jak do cyca ![]()
A u mnie dziś nieźle poszło z jedzonkiem. Synek wciągnął chlebuś z awokado
Ja tak mialam 2 dni i znów moglam głosować. Cos szwankuje.ta strona
O to może chociaż na coś się załapiesz , trzeba walczyć do końca ![]()
![]()
![]()
Szczerze to czwarte piąte miejsce jest takie trochę śmieszne biorąc pod uwagę jakie tam są ceny
No ogólnie 30 zł to w tych czasach już śmiesznie brzmi . Chyba za wysyłkę sobie można odliczyć
już by 50 zł inaczej wyglądało ![]()
@Mama.kacperka @AnetteSo ale @asiam1 wygrała 1 miejsce w tamtym miesiacu
ona wstawiła co można wygrać za następujące miejsca , w tym miesiącu walczy o nagrodę @magdap_96
dlatego mobilizujemy się i dodajemy głosy
aby i jej się udało .
Właśnie to samo pomyślałam
@Patrycjaw25 ja wiem i w pełni to rozumiem co nie zmienia faktu że uważam że albo mogli dać po prostu po 50 zł albo odpuścić sobie te czwarte i piąte miejsce bo wygląda to po prostu nieelegancko
Oczywiście ja cały czas powtarzam!!!
pełna mobilizacja nie ma co się poddawać.
Głos dziś oddany , ![]()
No to prawda śmiesznie to wygląda ale to też taka zachęta do zakupów h nich w sklepie bo jak dostaniesz taki bon to niektorzy myślą a kupię coś i zapłacę mniej o 30 zł i mają zawsze jakiś zakup na sklepie.
Hehe to prawda tym bardziej ze te 30 zl to slaba obnizka lrzy cenie np. tej chusty ![]()