Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Oo sprobuje :wink: dzieki

nie samym kinderem czlowiek zyje :rofl::rofl:

Ja tam im nie ufam, dziwne te konkursy u nich. Najpierw ten na lajki pod komentarzem, teraz usunęli nagle post . I wózek wygra podstawiona osoba na pewno :rofl:

1 polubienie

1 polubienie

Trochę słabe usunąć post i konkurs bez podania przyczyny

1 polubienie

Dzisiaj akurat widziałam w mojej aptece ale nie mieli smoczków 6 Plus

Pojawily sie wyniki ale troche dziwne ze nie oznaczyli profilu na ktory mozna wejsc :confused:

Widziałam właśnie ten wynik. Wyszukałam tą osobę i istnieje taka i miała polubione profile my junior i malomi ale czy to podstawiona czy nie tego się pewnie nie dowiemy :rofl:

1 polubienie

2 polubienia

Jak parę razy bezskutecznie brałam udział w rozdaniach książkowych to ten profil milosc7777 nie raz wygrywał. Odkurzacz Dreame też :smile:

To może jakiś podstawiony profil jest :smiley: chyba , że ma takie mega szczęście :smiley:

Mi się wydaje, że po prostu dużo bierze udziału w konkursach.

1 polubienie

Całkiem możliwe, super , że się jej tak udaje :smiling_face:

Dobrze ze chociaż wyniki podali ale i tak słabe zagranie z tym usuwaniem.

A jak dziewczyny myślicie jeśli chodzi o konkurs lenny lamb jesli 3 pierwsze zdjecia to jedna osoba to zgarnia wszystkie 3 nagrody czy tylko pierwsze miejsce ? :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

a wogole wygrywa tylko 1 miejsce czy 2 i 3 tez cos wygrywaja ?

Myślę , ze wszystkie 3 @ewelka8990 jak wejdziesz w ten link to na dole masz napisane jakie są nagrody do wygrania

1 polubienie

Aaa spoko myslalam ze jest tylko 1 miejsce ta chusta :wink: tez jestem ciekawa moze jest w regulaminie ze mozna dodawac pare zdjec ale nagrode zdobyc jedna czasami tak jest

Właśnie nie moge znaleźć regulaminu :confused:

Wydaje mi się , że @asiam1 pisała że zagarniają wszystkie

Eeee chyba masz szczęście bo wygrywasz :wink:

Super nagroda