Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Faktycznie nie ma tego konkursu :rofl::rofl::rofl:

Kurcze no nie ma. A ja jeszcze dzisisj rano odpisywałam na pytanie konkursowe i udostepnialam

Najlepiej by bylo jakby doceniali aktywosc , czyli konkretne pytania , konkretne wiadomosci
@magdap_96 walczymy ! Nie poddajemy sie !! Kto jak nie my

@ewelka8990 @Redax33 @Kalusia161 no ja właśnie chciałam wziąć udział :see_no_evil::rofl:

Myślę że tego by nie ogarnęli podczas live. Zwłaszcza że tam jest tyle komentarzy że nawet nie odpowiadają na pytania ludzi, bo się gubią w tym spamie.

1 polubienie

Też to widziałaś?:see_no_evil: masakra co nie? Ale oni pewnie wiedzą że spora ilość osób tylko po nagrody tam wchodzą…:slightly_frowning_face: ale to było mega słabe…ja zauważyłam jak lawinowo zmniejsza się ilość osób …ale teraz będzie uczciwie dla tych ktore są od początku liva
@asiam1 chusta jest piękna :heart_eyes::heart: ale super , teraz @magdap_96 aby ci się udało kochana będziemy codziennie cię wspierać :heart:

3 polubienia

4 polubienia

To prawda, tez to zauwazylam czasem

Odpisali mi z my juniora na instagramie na pytanie czy został post usunięty i co się z nim stało “tak, niestety- dziś oglosimy wyniki koło 12” :rofl: u napisali, że zaraz kolejny konkurs i bedzie jeszcze wiele innych. Ale czemu usuneli to ju mi nie odpisali.

1 polubienie

A wyników pewnie też nie pokażą na stornie :rofl: mi się wydaje , że oni tylko obserwujących sobie nabijają :rofl::see_no_evil:

Bardzo możliwe, no weź usunąć post z konkursem przed zakończeniem :rofl:

1 polubienie

Trochę bez sensu.
Nawet jak oglosza zwycięzce to i tak nawet nie bedzie wiadomo czy zostal przez Nia komentarz dodany vzy to Ktos podstawiony. Slabo

2 polubienia

Bardzo slabe skad bedzie wiadomo czy ta osoba wogole brała udzial ;/ jakies dziwne te konkursy u nich :rofl:

1 polubienie

Dlatego ja już ich dawno nie obserwuję , uważam że to nie uczciwe @ewelka8990 takie jakby podstawione :see_no_evil:

1 polubienie

Ja to samo nie obserwuje czasmi wejde zobaczyc jak sie tocza te konkursy :see_no_evil::rofl:

Przyszla do mnie flacha z wygranej z insta :heart_eyes::heart_eyes:

Zaraz leci do wyparzarki i lecimy z testem :heart_eyes:
Ten smoczek wyglada mega obiecujaco, nirmalnie jak cycus

4 polubienia

Przepiękna jest ta chusta! :heart_eyes::heart_eyes:

@magdap_96 walczymy, żeby Tobie się udało ! :muscle:t2::muscle:t2::star_struck:

1 polubienie

Dzisiaj tez zaglosowane :muscle:

1 polubienie

Kurcze ja kiedybym nie weszla mam jakbym juz oddala glos i zapraszamy jutro :confused: ktos ma podobnie ?

Jak założyłam tam konto to już tak nie miałam i mogłam normalnie głosować

1 polubienie