Faktycznie nie ma tego konkursu ![]()
![]()
![]()
Kurcze no nie ma. A ja jeszcze dzisisj rano odpisywałam na pytanie konkursowe i udostepnialam
Najlepiej by bylo jakby doceniali aktywosc , czyli konkretne pytania , konkretne wiadomosci
@magdap_96 walczymy ! Nie poddajemy sie !! Kto jak nie my
@ewelka8990 @Redax33 @Kalusia161 no ja właśnie chciałam wziąć udział ![]()
![]()
Myślę że tego by nie ogarnęli podczas live. Zwłaszcza że tam jest tyle komentarzy że nawet nie odpowiadają na pytania ludzi, bo się gubią w tym spamie.
Też to widziałaś?
masakra co nie? Ale oni pewnie wiedzą że spora ilość osób tylko po nagrody tam wchodzą…
ale to było mega słabe…ja zauważyłam jak lawinowo zmniejsza się ilość osób …ale teraz będzie uczciwie dla tych ktore są od początku liva
@asiam1 chusta jest piękna ![]()
ale super , teraz @magdap_96 aby ci się udało kochana będziemy codziennie cię wspierać ![]()
To prawda, tez to zauwazylam czasem
Odpisali mi z my juniora na instagramie na pytanie czy został post usunięty i co się z nim stało “tak, niestety- dziś oglosimy wyniki koło 12”
u napisali, że zaraz kolejny konkurs i bedzie jeszcze wiele innych. Ale czemu usuneli to ju mi nie odpisali.
A wyników pewnie też nie pokażą na stornie
mi się wydaje , że oni tylko obserwujących sobie nabijają ![]()
![]()
Bardzo możliwe, no weź usunąć post z konkursem przed zakończeniem ![]()
Trochę bez sensu.
Nawet jak oglosza zwycięzce to i tak nawet nie bedzie wiadomo czy zostal przez Nia komentarz dodany vzy to Ktos podstawiony. Slabo
Bardzo slabe skad bedzie wiadomo czy ta osoba wogole brała udzial ;/ jakies dziwne te konkursy u nich ![]()
Dlatego ja już ich dawno nie obserwuję , uważam że to nie uczciwe @ewelka8990 takie jakby podstawione ![]()
Ja to samo nie obserwuje czasmi wejde zobaczyc jak sie tocza te konkursy ![]()
![]()
Przyszla do mnie flacha z wygranej z insta ![]()
![]()
Zaraz leci do wyparzarki i lecimy z testem
Ten smoczek wyglada mega obiecujaco, nirmalnie jak cycus
Przepiękna jest ta chusta! ![]()
![]()
@magdap_96 walczymy, żeby Tobie się udało ! ![]()
![]()
![]()
Kurcze ja kiedybym nie weszla mam jakbym juz oddala glos i zapraszamy jutro
ktos ma podobnie ?
Jak założyłam tam konto to już tak nie miałam i mogłam normalnie głosować