Wygrane w konkursach

O to musze zerknac bo mam jakies :rofl:

Ja miałam kiedyś dużo tych punktów i szkoda mi było ich potem jak i tak nic nie wygrałam :sweat_smile::sweat_smile: ale Ci życzę powodzenia :grin:

Mialam 2 tys pkt wszystkie wykorzystalam udalo sie wygrac przedłużenie odbioru paczki i losy do nagrody glownej :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

A losy to i ja mam hahahha ale jak do tej pory nic to i nie wygram ostatniego mieszkania :grin::grin:

Ja tak samo i przepadło :sweat_smile:

1 polubienie

Ja wymieniałem na bieżąco i jedyne co udało się wygrać to losy i kolejne punkty do wymiany.

2 polubienia

A te losy do nagrody głównej to zawsze dają :smiley: no jestem ciekawa czy ktoś wygrał coś innego w tym :sweat_smile::sweat_smile: widzę że każdy tak samo :see_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

No wlasnie przynajmniej dysona mogli dac :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Oo to ja bym się bardzo ucieszyła :speak_no_evil::speak_no_evil:

1 polubienie

Ja też wiecznie tylko te losy wygrywam. Ostatnio w internecie była informacja kto wygrał nagrodę główną InPost , był podany numer klienta

1 polubienie

Mam tych punktów dużo… to spróbuję powymieniać :slightly_smiling_face: Zapomnialam o tym zupelnie

2 polubienia

Powodzenia ja dostalam jeszcze z 50 pkt ktore wplyna bede walczyc dalej :rofl::rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooo, to miał ktoś mega szczęście :smiling_face: moi znajomi kiedyś wygrali dom w biedronce jak była akcja , zarejestruj kod wygraj dom czy jakiś tak :wink: @Kalusia161 daj znać , czy tobie coś udało się wygrać :smiley:

2x darmowe przedłużenie paczkim. 3x 30 dniowy.dostęp do audioteka Klubu! I losy :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Wow super zawsze cos :smiley::rofl:

O to naprawdę mega fajne :slight_smile:

1 polubienie

Oo super , gratulacje :slight_smile: a jaki inbox wybraliście ? :smiley:

To podobnie jak u mnie, da audioteka na 39 dni, chyba dostęp do wp pilot, przedłużenie paczki, dodatkowe losy, liczyłam na więcej bo miałam z 4 tys punktów jak nie więcej :see_no_evil:

1 polubienie

Ja te coiny z InPostu przekazuje na zakup defibrylatorów :grinning:

3 polubienia

Nie zwróciłam uwagi że można, też będę na to przeznaczać :slight_smile: defibrylator to pewna rzecz, a mała szansa że wygram coś więcej niż dodatkowe losy