Wygrane w konkursach

Po prostu trafiła na taki egzemplarz. Ja chodzę do weterynarza na kontrolną morfologię , tak żebym wiedziała czy wszystko ok. Ze względu na hodowle robimy też badania genetyczne, USG serca , rzepki itp :wink: Ale nigdy w życiu nikomu nie dam gwarancji czy piesek będzie zdrowy. To tak jak u nas - możesz być zdrowa w 100% tak samo tato dziecka. A samo dziecko , na każdym etapie życie może „coś” się wydarzyć.

1 polubienie

No pewnie :wink: tego sie nie przewidzi

@daga1271 najpierw je trzeba tam wrzucić przez specjalny otwórz bo ona przychodzą w opakowaniach normalnie jak w sklepie.
@MojeM1 to super, że myśleliście już o hodowli i dostosowaliscie domek do tego.

Ja wiem że yorki też są mega kruche i muszą mieć właśnie schodki bo sąsiadce spadł z łóżka i coś mu się stało w główce, wydali tyle kasy i nie udało się go uratować…

2 polubienia

Ale fajnie ! Może jeszcze kiedyś będzie taki konkurs, mój kotek bardzo uwielbia tę karmę i szkoda że wymnie widziałam tego bo pełno kupujemy jej :smiley: a te drapaki i domki co są z tego papieru to są mega , śpi cały czas na nich :speak_no_evil:

1 polubienie

5 polubień

3 polubienia

Ale mamy synchronizacje :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

HahHa faktycznie😂. Mi się tak rzadko wyświetlają jakieś dziecięce konkursy nie wiem czym to jest spowodowane

1 polubienie

@Mamamamusia jak już raz się weźmie udział to potem algorytm sam podpowiada.

Byłam na lajvie colorstories ale nie udało się wygrać kocyka :face_with_peeking_eye: trzeba mieć naprawdę szczęście :heart_eyes:

1 polubienie

3 polubienia

Wow, ale super szkoda, że już mi się nie przyda :frowning:

Będę próbować w tych konkursach :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Znowu dużo tych konkursów w nowym roku :smiley: powodzenia dla Was wszystkich mamusie :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Zaraz walentynki, dzien kobiet i znow bedzie wysyp :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Dziewczyny tu się gra o kokony kocyki skarpetki piniaty a może któraś z Was w InPost co wygrala :smiley: ? Np mieszkanie w Gdańsku :smiley: ? To dopiero nagroda , albo w Almette domek w gorach , ahh :slight_smile:

2 polubienia

Haha to dopiero nagrody :smiling_face_with_three_hearts::rofl::rofl: albo jakas wycieczka marzen hmmmm​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

W InPost mój mąż wygrał miesiąc słuchania książek tylko i nie znam nikogo to wygrał coś lepszego :smiley:

2 polubienia

Ja nawet nie wiedzialam ze tam cos mozna wygrac :rofl:

1 polubienie

A co do za konkurs z InPostu ?

1 polubienie

Ja też to wygrałam :sweat_smile: ale zapomniałam całkiem o tym i nie użyłam tego :see_no_evil: @ewelka8990 @Kalusia161 te punkty co się zbiera w aplikacji InPost można wymienić na losowanie nagród :smiling_face:

3 polubienia