Po prostu trafiła na taki egzemplarz. Ja chodzę do weterynarza na kontrolną morfologię , tak żebym wiedziała czy wszystko ok. Ze względu na hodowle robimy też badania genetyczne, USG serca , rzepki itp
Ale nigdy w życiu nikomu nie dam gwarancji czy piesek będzie zdrowy. To tak jak u nas - możesz być zdrowa w 100% tak samo tato dziecka. A samo dziecko , na każdym etapie życie może „coś” się wydarzyć.
No pewnie
tego sie nie przewidzi
@daga1271 najpierw je trzeba tam wrzucić przez specjalny otwórz bo ona przychodzą w opakowaniach normalnie jak w sklepie.
@MojeM1 to super, że myśleliście już o hodowli i dostosowaliscie domek do tego.
Ja wiem że yorki też są mega kruche i muszą mieć właśnie schodki bo sąsiadce spadł z łóżka i coś mu się stało w główce, wydali tyle kasy i nie udało się go uratować…
Ale fajnie ! Może jeszcze kiedyś będzie taki konkurs, mój kotek bardzo uwielbia tę karmę i szkoda że wymnie widziałam tego bo pełno kupujemy jej
a te drapaki i domki co są z tego papieru to są mega , śpi cały czas na nich ![]()
Ale mamy synchronizacje ![]()
![]()
![]()
HahHa faktycznie😂. Mi się tak rzadko wyświetlają jakieś dziecięce konkursy nie wiem czym to jest spowodowane
@Mamamamusia jak już raz się weźmie udział to potem algorytm sam podpowiada.
Byłam na lajvie colorstories ale nie udało się wygrać kocyka
trzeba mieć naprawdę szczęście ![]()
Wow, ale super szkoda, że już mi się nie przyda ![]()
Będę próbować w tych konkursach ![]()
Znowu dużo tych konkursów w nowym roku
powodzenia dla Was wszystkich mamusie ![]()
Zaraz walentynki, dzien kobiet i znow bedzie wysyp ![]()
![]()
![]()
Dziewczyny tu się gra o kokony kocyki skarpetki piniaty a może któraś z Was w InPost co wygrala
? Np mieszkanie w Gdańsku
? To dopiero nagroda , albo w Almette domek w gorach , ahh ![]()
Haha to dopiero nagrody ![]()
![]()
albo jakas wycieczka marzen hmmmm:heart_eyes:![]()
![]()
W InPost mój mąż wygrał miesiąc słuchania książek tylko i nie znam nikogo to wygrał coś lepszego ![]()
Ja nawet nie wiedzialam ze tam cos mozna wygrac ![]()
A co do za konkurs z InPostu ?
Ja też to wygrałam
ale zapomniałam całkiem o tym i nie użyłam tego
@ewelka8990 @Kalusia161 te punkty co się zbiera w aplikacji InPost można wymienić na losowanie nagród ![]()