Bardzo się cieszę, że teraz karta się odwróciła i los Ci sprzyja i sprawia większe bądź mniejsze radości
i to jest super, jak masz czas, możliwość i chęci, a przy okazji możesz wykorzystać swoją kreatywność, mieć trochę rozrywki i jeszcze zdobyć za to fajne nagrody, to świetnie, korzystaj! ![]()
![]()
@magdap_96 @Magdallenka0897 Jeden był do piątku, a drugi do 6.02 (tu przedłużyli bo pierwotnie miał być chyba do 23.01) ![]()
Było napisane, że ze zwycięzcą skontaktują się w wiadomości prywatnej, więc być może już to nastąpiło
a jak nie to pewnie nastąpi, nie wiadomo czy zostanie to podane do publicznej wiadomości ![]()
O ten co sie skończył mi chodziło, dzięki.
Uwielbiam konkursy, w których nie wiadomo kto wygrał ![]()
Zdecydowanie też takie lubię ![]()
![]()
![]()
@Wesola95 skarpetek nigdy za wiele ![]()
ładne wzory wybrałaś ![]()
Pewnie już ktoś otrzymał wiadomość z wygrana w sprawie wózka, szkoda że nie wiadomo kto
może ktoś się pochwalić jak wygrana przyjdzie ?
@Wesola95 oni mają fajne te skarpety, a w szczególności te" nie do pary"
A to ja nie widziałam nawet tego drugiego
Wchodze w te pędy wrzucić info o konkursie z Canpola ale widze, że @Efektdomi juz wrzuciła:)
Sama chyba wystartuje bo bliska koleżanka jest w ciąży i mówiła o zakupie to moze spróbuje żeby jej sprezentować ![]()
Ona nie używa ani fb ani IG ![]()
Oooo ale super:heart_eyes: dzięki, że podzieliłaś się info ![]()
Zgadzam się, tak zawsze jest w butikach i na stronach luksusowych projektantów nagle okazuje się, że wygrywa influencer albo rozmywa się informacja ![]()
Ja w tym okresie świątecznym dla siebie akurat nic nie wygrałam ale dla synka książeczki, smoczki z Luu, zestaw 6 smoczków z jego imieniem i cudowny zestaw do nauki jedzenia i picia ![]()
Może potrzebują chwili czasu, często wyniki ogłaszają do tygodnia, także nie traćcie nadziei ![]()
![]()
Ale ostatnio rozkminilam, że równie dobrze nikt w takim razie mógł nie wygrać, a i tak się tego nie dowiemy ![]()
Jeeezu ale super ! No zazdroszcze
Miałam jamnika i kochana była bardzo
rodzice kupili sunie gdy byłam dzieckiem , miała 18 lat gdy odeszła . Ale w przyszłym roku kupujemy jamniki , także kocham całym sercem ![]()
Jamniki? A Wy nie macie hodowli chiuahuahua? Czy macie kilka ?
czy rotujecie to co jakiś czas? Czy jak to u was wygląda?
ile macie swoich piesków ?![]()
To prawda że nie moga one wychodzić ani schodzić ze schodów przez wzgląd na swój kręgosłup :(?
Mamy aktualnie 7 chihuahua , ale chciałabym jeszcze ze 2 lub 3 suczki jamniczki i jednego chłopca ![]()
W sumie to mamy 14 psów bo jeszcze miot 7 szczeniaków od paru dni ![]()
Ogólnie to najlepiej je znosić ze schodów żeby chihuahua nie nadwyrężały rzepek a jamniki kręgosłupa. Dlatego w domu na narożnik wchodzą po schodkach
w domu nie wchodzą na górę same lub ja je wnoszę
ogólnie jak budowaliśmy dom to przystosowywaliśmy go pod psy
na górze mamy specjalny pokój porodówkę oraz taki dla maluszków. Na dole psy mają swój osobisty pokój i idą tam jak chcą odpocząć bo tak to przeważnie siedzą z nami przez cały dzień .
I Macie je wszystkie w domu ? ![]()
![]()
Wystarczyło kupić produkty Felix za 10 zł. Na pewno się pochwalę, bo mocno mnie ucieszyła ta nagroda.
@Mamaem myślałam że trzeba rozwalić te piniate żeby wyjąć słodycze ![]()
@MojeM1 jak byłam mała to uważałam jamniki za najbrzydsze psy na świecie. A teraz takkkk mi się podobają
ale bardzo mało ich jest teraz. To takie chorowite psy? Czy mało chorują?
Chihuahua bardzo dobra rasa , mało chorują. Jamniki ogólnie też są ok. Wiadomo każda rasa ma predyspozycje do konkretnych chorób , ale staram się minimalizować ryzyko wszelkimi badaniami. To jednak żywy organizm i nawet po najzdrowszych rodzicach może się urodzić chory maluszek.
Powiem ci , że jamników jest coraz więcej . Widać to nawet po hodowlach , które coraz więcej wprowadzają jamników. Także możliwe , że na przełomie kilku lat będzie ich mnóstwo .
Moja znajoma ma chihuahua to co chwile cos , juz mial zabieg na oko, z łapa bo cos kulał, musza mu zęba wyrwac mowi ze ma dosc bo maja go rok dopiero ![]()
![]()
![]()