Ja bym sie bała że któreś dziecko dostanie w głowę pałką czy czym to tam rozbrajają ![]()
to też hit na bawialniach jako dodatek do urodzin solenizanta ![]()
@Mamaem woooow robi wrażenie :)))
Cudo! Ale bym zajadała te słodkości! ![]()
![]()
O kurcze radość większą bym miała niż nie jedno dziecko ![]()
![]()
![]()
No jeszcze córka była mała, a więc rodzice z dziadkami zjedli, piniaty mam jeszcze i pewnie w tym roku na urodziny jedna rozbroimy.
Niestety to się zdarza
w przedszkolu mojego syna tak było
dzieci miały piniate , każdy chciał uderzyć. Niby po kolei uderzali co też było słabe bo któremuś dziecku się udało a inne były smutne. No i jedna dziewczynka dostała w nos , krew się lała ![]()
Ale.super te piniaty dziecko napewno by sie cieszylo ![]()
![]()
![]()
Ale wypasione piniaty! Jadłabym!![]()
Ja w grudniu kupiłam w biedrze kalendarz adwentowy dla męża z czekoladkami Maltesers i w domu patrzę, że jest konkurs - trzeba było zarejestrować paragon na stronie i zrobić sobie z tym kalendarzem jakieś świąteczne zdjęcie - zrobiłam takie totalnie wiecie na odczepnego po prostu selfie z kalendarzem w swetrze świątecznym i w tamtym tygodniu przyszło mi na e maila że wygrałam 90 zł na skarpetki od many mornings
także szybkie zakupy i dziś przyszły :
Długie dla męża, krótkie dla mnie.
@Wesola95 ten Nowy Rok, to będzie na pewno Twój rok!! ![]()
![]()
tyle szczęścia w konkursach i niedługo Dzidziuś na świecie! ![]()
![]()
No po prostu rewelacja! ![]()
@Wesola95 no i super!
Ja cały czas powtarzam, żeby wygrać trzeba grać ![]()
Haha ukochane jamniczki . Nie ma poscieli za to sa skarpetki , tez sie liczy ![]()
O matko jedyna te w jamniki to bym ci ukradła
cudne ![]()
@Mamii los mi oddaje za paskudny początek 2025r. Tak sobie to tłumaczę
śmieje się bo siedzę na l4 i tak właśnie wykorzystuję swój czas, szukam konkursów i jakiś wrażeń ![]()
Ale w sumie nawet nie pomyślałam, żeby wam tu wrzucać info o tym konkursie bo stwierdzilam, ze za dużo wymagają - bo i kupić kalendarz z czekoladkami a i jeszcze zrobić sobie z nim fotkę
a i wgl to nie jest powiązane z macierzyństwem ![]()
@Mamaem dokladnie, czasem tak na odczepnego człowiek weźmie udział i akurat!![]()
@asiam1 @MojeM1 jamniczki męża, ja ostatnio przeczytałam, że jamniki są wredne i mi trochę zbrzydły haha ![]()
wzięliśmy sobie wspólnie kapibary - bo mąż mi ciągle powtarza, że w ciąży wyglądam jak one, nie jestem przekonana do końca, że to komplement ale uznajmy, że są słodkie i urocze ![]()
Pochwal się nam jak już dojdzie ![]()
a gdzie ten konkurs był ?chętnie bym coś też wygrała dla swojego kociaka ![]()
Czytalam wlasnie , ze krotkie Twoje a dlugie meza , ale jednak jamniczki sa ? Sa ! ![]()
Kiedys mieszkaliśmy w kamienicy i mielismy sasiadke z jamnikiem , jeeezu jaki to byl wredny pies ! Jak ona tylko wychodzila z nim na dwor to wszyscy wskakiwali na lawki , bo ten biegal i szarpal za nogawki jak wsciekly szczur . Oczywiscie wychodzila z nim bez smyczy a , ze dzieci nie lubila to jeszcze go szczula . Z tym jamnikiem mieszkal tez moj kolega (a wlasciwie to on dostal tego jamika ) i w domu jakos razem funkcjonowali , za to na podworku jamnik dziabał wszytskich , nikogo nie oszczedzal i nie mial sentymentu ![]()
@Wesola95 próbuj dalej ile się da bo szczęście Ci sprzyja ![]()
Slodycze z tych piniat Kinder super ![]()
Ale same piniaty na urodzinach dzieci do mnie nie przemawiają.
Wooooow, moje kinderkowe marzenie ![]()
🩷
@Wesola95 Gratulacje 🩷
Cokolwiek się wygra to cieszy ![]()
Za darmo to uczciwa cena ![]()
Czyli to jednak prawda! A ja je darzyłam taką sympatią!![]()
![]()
@Efektdomi te długie skarpety to 35 zł kosztują, więc się śmieje, że to są nasze najdroższe skarpetki w życiu ![]()
ale wiadomo - za darmo to i ocet słodki ![]()
![]()
No wlasnie chcialam powiedziec, ze ciut mało tych skarpet jak prawie za stówke ![]()
![]()
Dziewczyny a były wyniki już z konkursu na insta my junior ? Nie wiem czy przegapiłam czy nie było.
Konkurs trwa do 6.02 , pod postem jest napisane ![]()