Wygrane w konkursach

tu pierwsza wygrana

A tu druga😍

6 polubień

Ja bym sie bała że któreś dziecko dostanie w głowę pałką czy czym to tam rozbrajają :roll_eyes::roll_eyes: to też hit na bawialniach jako dodatek do urodzin solenizanta :slight_smile:
@Mamaem woooow robi wrażenie :)))

Cudo! Ale bym zajadała te słodkości! :star_struck::star_struck::sweat_smile: O kurcze radość większą bym miała niż nie jedno dziecko :joy::joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

No jeszcze córka była mała, a więc rodzice z dziadkami zjedli, piniaty mam jeszcze i pewnie w tym roku na urodziny jedna rozbroimy.

1 polubienie

Niestety to się zdarza :confused: w przedszkolu mojego syna tak było :confused: dzieci miały piniate , każdy chciał uderzyć. Niby po kolei uderzali co też było słabe bo któremuś dziecku się udało a inne były smutne. No i jedna dziewczynka dostała w nos , krew się lała :confused:

Ale.super te piniaty dziecko napewno by sie cieszylo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ale wypasione piniaty! Jadłabym!:heart_eyes:

Ja w grudniu kupiłam w biedrze kalendarz adwentowy dla męża z czekoladkami Maltesers i w domu patrzę, że jest konkurs - trzeba było zarejestrować paragon na stronie i zrobić sobie z tym kalendarzem jakieś świąteczne zdjęcie - zrobiłam takie totalnie wiecie na odczepnego po prostu selfie z kalendarzem w swetrze świątecznym i w tamtym tygodniu przyszło mi na e maila że wygrałam 90 zł na skarpetki od many mornings :grinning: także szybkie zakupy i dziś przyszły :

Długie dla męża, krótkie dla mnie.

9 polubień

@Wesola95 ten Nowy Rok, to będzie na pewno Twój rok!! :partying_face::star_struck::grin: tyle szczęścia w konkursach i niedługo Dzidziuś na świecie! :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::grin: No po prostu rewelacja! :star_struck:

1 polubienie

@Wesola95 no i super!
Ja cały czas powtarzam, żeby wygrać trzeba grać :heart_eyes:

1 polubienie

Haha ukochane jamniczki . Nie ma poscieli za to sa skarpetki , tez sie liczy :grin:

3 polubienia

O matko jedyna te w jamniki to bym ci ukradła :joy: cudne :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Mamii los mi oddaje za paskudny początek 2025r. Tak sobie to tłumaczę :face_with_peeking_eye: śmieje się bo siedzę na l4 i tak właśnie wykorzystuję swój czas, szukam konkursów i jakiś wrażeń :grinning:
Ale w sumie nawet nie pomyślałam, żeby wam tu wrzucać info o tym konkursie bo stwierdzilam, ze za dużo wymagają - bo i kupić kalendarz z czekoladkami a i jeszcze zrobić sobie z nim fotkę :face_with_peeking_eye: a i wgl to nie jest powiązane z macierzyństwem :face_with_peeking_eye:

@Mamaem dokladnie, czasem tak na odczepnego człowiek weźmie udział i akurat!:grinning:

@asiam1 @MojeM1 jamniczki męża, ja ostatnio przeczytałam, że jamniki są wredne i mi trochę zbrzydły haha :sweat_smile::sweat_smile: wzięliśmy sobie wspólnie kapibary - bo mąż mi ciągle powtarza, że w ciąży wyglądam jak one, nie jestem przekonana do końca, że to komplement ale uznajmy, że są słodkie i urocze :sweat_smile:

2 polubienia

Pochwal się nam jak już dojdzie :heart_eyes::heart_eyes: a gdzie ten konkurs był ?chętnie bym coś też wygrała dla swojego kociaka :smiley:

1 polubienie

Czytalam wlasnie , ze krotkie Twoje a dlugie meza , ale jednak jamniczki sa ? Sa ! :see_no_evil:
Kiedys mieszkaliśmy w kamienicy i mielismy sasiadke z jamnikiem , jeeezu jaki to byl wredny pies ! Jak ona tylko wychodzila z nim na dwor to wszyscy wskakiwali na lawki , bo ten biegal i szarpal za nogawki jak wsciekly szczur . Oczywiscie wychodzila z nim bez smyczy a , ze dzieci nie lubila to jeszcze go szczula . Z tym jamnikiem mieszkal tez moj kolega (a wlasciwie to on dostal tego jamika ) i w domu jakos razem funkcjonowali , za to na podworku jamnik dziabał wszytskich , nikogo nie oszczedzal i nie mial sentymentu :rofl:

@Wesola95 próbuj dalej ile się da bo szczęście Ci sprzyja :slight_smile:

Slodycze z tych piniat Kinder super :blue_heart:

Ale same piniaty na urodzinach dzieci do mnie nie przemawiają.

Wooooow, moje kinderkowe marzenie :rofl::rofl:🩷

@Wesola95 Gratulacje 🩷
Cokolwiek się wygra to cieszy :smiley:
Za darmo to uczciwa cena :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Czyli to jednak prawda! A ja je darzyłam taką sympatią!:sweat_smile::sweat_smile:

@Efektdomi te długie skarpety to 35 zł kosztują, więc się śmieje, że to są nasze najdroższe skarpetki w życiu :sweat_smile::sweat_smile: ale wiadomo - za darmo to i ocet słodki :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

No wlasnie chcialam powiedziec, ze ciut mało tych skarpet jak prawie za stówke :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Dziewczyny a były wyniki już z konkursu na insta my junior ? Nie wiem czy przegapiłam czy nie było.

1 polubienie

Konkurs trwa do 6.02 , pod postem jest napisane :wink:

1 polubienie