Wygrane w konkursach

Oby tak było, i żeby się jej nie udało.

2 polubienia

2 polubienia

1 polubienie

Ale super, muszę wziąć udział :stuck_out_tongue:
@asiam1 z chęcią bym wzięła udział, ale moja córka nie chce innej czapki jak swoją pomechloną xd czaicie, że kupiłam jej 2 nowe, a ona i tak woli tą nieładną :smiley:

4 polubienia

@asiam1 ale może na tą by się skusiła ? :sparkling_heart: bo jest przepiękna :sparkling_heart:

1 polubienie

Dzieci są uparte i nieraz się przywiązują tylko do jednej rzeczy i koniec

Hej . A mogewiedziec o co chodzi ? To coś aktualne ? Chętnie oddam głos . A może i w przyszłości wezmę udział :heart_eyes::smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

To znowu ja :see_no_evil: poprosze o klikniecie fioletowego kwadracika :heart:

@Mama.kacperka chodzi o ten konkurs :wink: na kolejne miesiace bardzo chetnie bede komus codziennie klikala :slight_smile: nawet mam do dyspozycji 3 osoby w razie co :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

@asiam1 glos oddany❤️

1 polubienie

Asia wysłała niżej ten konkurs :smiling_face_with_three_hearts: ja już też zagłosowałam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Moim zdaniem bardzo zasłużenie byś wygrała, taka słodka Rosie zasługuje na piękną chustę :heart_eyes:

3 polubienia

Jak Wy to robicie ze Wam się udaj klikać, mnie caly czas pokazuje że dziękuję i nie mogę kliknąć :neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:

1 polubienie

Tez tak mam ale daje odswiez strone i juz moge :wink:

1 polubienie

Mi odświeżanie strony nic nie daje, ciągle mam info że dziękujemy za głos :frowning:

1 polubienie

Moze musi minac 24 h

Od 2 dni tak mam, na pewno minęło już 24 h :frowning:

Aaaa noi się wszystko wyjaśnia

Ooo e niebieskim pudełku to też było do wygrania.

To chyba jakaś nowość.

@SylwiaMK mam tak samo :pensive::pensive::pensive:

My wygralismy w grudniowej zabawie ale nie bony tylko zestawy tych kosmetyków;)

1 polubienie