Wygrane w konkursach

A moze ten konkura z lovela ? Bralas udzial ? Bo 20 kilo to faktycznie ciezka paka . Teraz jak przyjdzie to musisz mi koniecznie dac znac co to :grin:

Nie w loveli nie :smirk: no trudno poczekam zobaczę co to przyjdzie

1 polubienie

Takie paczki są najlepsze :smiley: Taka niespodzianka
Ja doastałam powiadomienie, że paczka z dady do mnie idzie

2 polubienia

Teraz to czekamy wszytskie na Twoja paczke :laughing: ja tak jak @Efektdomi uwielbiam takie niespodzianki , ostatnio dostalam taka z limango :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Znowu sie tam zgłosiłam… ale chyba na nic juz nie licze :rofl: ile razy sie tak zglaszalas?

Wiesz co , ja nie liczylam ale wydaje mi sie , ze 2 razy :see_no_evil: mega fajny jest ten kocyk , miekki i taki “sprezysty”
Nie wiem jak inaczej go opisac , ale jest naprawde swietny :grin:

Rany, ja sie tam zgłaszalam juz chyba z 10 razy i nic :woman_shrugging:t3: chyba nie jest mi dane :sweat_smile:

Też taką ciężką? Choć może być błąd w wadze już mi tak się zdarzało :sweat_smile:

Ja też podobnie jak Ty :rofl::rofl: więc nie wiem czy warto jeszcze się zgłaszać

Ja to chyba i więcej i dalej nic :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie nie :see_no_evil: ja odrazu mialam , ze to paczka od limango jest , ale bez zadnego emaila , wiec paczka niespodzianka :grin:

1 polubienie

Ja dwa razy się zgłaszałam, ale chyba spróbuję jeszcze raz :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja właśnie też nie mam żadnej wiadomości ani e-mail jeszcze się zastanawiałam bo był konkurs z karmą dla psiaków ale nie ma wyników jeszcze :person_shrugging: wczoraj pisali na stronie że do 14.02 wyniki a paczka nadana elektroniczne była przedwczoraj już

Ja ostatnio wyslalam sporo zgloszen do konkursow wiec tez bym nie mogla skojarzyc gdybym miala taka sytuacje jak u Ciebie :see_no_evil:

A pamiętasz jakim kurierem to szło ? :smiley:

Ja też ostatnio zgłaszałam 2 raz, a po jakim czasie od zgłoszenia miałaś paczkę? :slight_smile:

1 polubienie

Ale super bezprzewodowy :heart:

Przydałby sie nam na ten sezon grypowy :wink:

@ironiczniepateyczna @ewelka8990 mozecie walczyć bo ja swoje mam :slight_smile:

1 polubienie