Wygrane w konkursach

O nie wiedziałam o tej opcji, co prawda nie potrzebuję skorzystać ale w razie co będę widzieć

@usmiechnietaMama a co tą opcja daje ? Nie widać że ktoś coś napisał jak

@usmiechnietaMama jestem tyle czasu a nie mialam bladego pojęcia o takiej funkcji.

I tak masz 200% racji - szanujemy się :heart: A jeśli to porblem to faktycznie chociaz ignorujmy jesli w drugiej osobie cos Nam nie pasuje.

@MamaSloneczka @karolina27034 atmosfera od miesiąca (albo i wiecej) napieta strasznie. Jakies gribsze afery… jestem tu prawie codziennie i nie ogarniam

2 polubienia

Całkiem ciekawe te maskotki :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Taak ! Czekam aż będę w biedronce żeby je zobaczyć na żywo :joy: mam tylko nadzieję że nie berdzie jakiegoś mocnego szału na hantelka i młotek żeby mi nie brakło :face_with_peeking_eye:

Ja w zeszlym roku ledwo na arbuza maskotke uzbieralam. A teraz jak kupuje tam pampersy to powinno szybko pójść :smile:

Też na to liczę że się uda szybko uzbierać :joy:

Nom mega fajne :slight_smile: ale jak dla mnie czajnik robi furorę i pewnie bd bitwa jak o koszyk? Xd

1 polubienie

Wgl wszystkie maskotki wydają mi się super w tym roku !:heart_eyes:

40 głos na Ciebie :hugs:
@Mamamalwi a dla Ciebie 165 :hugs:

2 polubienia

Dziękuję!
Na chustę chyba mi zaliczyło 300 punkt !
I 166 na bibovite

Noo bardzo mnie zastanawia na jaką maskotkę będzie w tym roku szał :rofl::blush::blush:

Możemy zrobić zakłady :ad

Uważam że ta hantelka albo toster :rofl:

To może lepiej zrobić ankietę ? :smiley:

• Golarka
  • Hantelek
  • Herbatka
  • Kaktus
  • kanapka
  • Konewka
  • kosmetyczka niebieska
  • kosmetyczka różowa
  • kostka
  • Młotek
  • Patelnia
  • Piłka
  • suszarka
  • toster
0 głosujących
3 polubienia

Jak będę miała czas to jeszcze raz na spokojnie obejrzę te maskotki i zagłosuję :smiley:

3 polubienia

Ej a gdzie breloczki ? :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: ja muszę pomyśleć bo 3 mi się podobają i ciężko mi się zdecydować :speak_no_evil:

• Pierniczek Przemko
  • Klapek Klemens
  • Pędzelek Puszek
  • Piesek Pimpek
  • Smoczy Owoc Staś
  • Szminka Sabinka
0 głosujących
1 polubienie