Wygrane w konkursach

Ja poluje na breloczek napewno

1 polubienie

Klapek Klemens skradł moje serce :sweat_smile::sweat_smile::heart:

1 polubienie

Myślicie ,że kosmetyczki będą normalnie na zamek?:smile:

Ooo w sumie to nawet o tym nie pomyślałam :speak_no_evil::face_with_peeking_eye:

Tak! Tak jak rok temu portfel był otwierany :smile:

1 polubienie

A mnie urzekła herbatka Hania :face_with_hand_over_mouth::tea:

Kosmetyczka Karolinka :stuck_out_tongue: No musze mieć skoro imienniczka :star_struck::stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mnie tak samo jesli już bym miała wybierać :blush::wink:
szczerze nie widzę fenomentu w tych maskotach, a jednak to jest wabik zakupowy dla konsumenta :grin::grin:

1 polubienie

W zeszłym roku to było jakieś wariatkowo zwłaszcza że wydawali naklejki już nie mieli maskotek i potem jakieś tworzyli vouchery na odbiór maskotek w innym terminie

To moja starsza poluje na piłkę i ja za to już powiedziałam że chcę herbatkę

1 polubienie

Ciekawe której pierwszej się uda zdobyć maskotkę :laughing:

Na bank wleci tu zdjęcie wiec się dowiemy tez przy okazji jak wyglądają nie podrasowane przez Al :sweat_smile::sweat_smile:

A też odnoście Al to widziałam ze rossman już nawet na reklamach umieszcza zapisek że używa Al do reklam np w apce :wink:

Ja muszę Kazia bo mój syn ma tak na imię :smiley:

3 polubienia

Jak mi starszy najlejek to też go wezmę dla taty :laughing:

1 polubienie

Zobaczymy na żywo jeszcze

Tym razem 67zl na jedna naklejke. Oczywiscie za rozne zakupy dodatkowe.

Ja teściowej kanapkę Krystynę imienniczkę wezmę haha :stuck_out_tongue_closed_eyes: więcej imienników nie ma :see_no_evil:

1 polubienie

Mi podoba sie kaktus i suszarka to moze cos sie uda :smile:

Jak zostanie naklejek to skuszę się na klapka dla pieska do zabawy :joy:

44 :white_heart: poszło dla Ciebie i 175 :white_heart: dla @Mamamalwi :slight_smile:

3 polubienia

To będzie ciężko w tym roku , ale jestem ciekawa której się uda zdobyć pierwszego pluszaka :see_no_evil: