To nieźle zaszaleli z podniesieniem stawki za naklejkę ![]()
ja ogólnie tak na codzien nie robię tam zakupów, więc może być ciężko z ubieraniem ![]()
![]()
Też cały czas pamiętam ![]()
Kurczę! Tak brakuje przypomnienia ![]()
Na chuście już bardzo duża przewaga ! Dziś mi coś nie chce zaliczyć glosa może później wejdzie @Mamamalwi 178 ![]()
178 i 48 @karolina27034 @Mamamalwi zaglosowane. Faktycznie przypomnień brakuje
Ja pamiętam codziennie , ciężko mi zapomnieć jak od kilku miesięcy było Lenny Lamb plus teraz Bobovita - mnie to w pamięci się wryło niczym Ojcze Nasz ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mam tak samo jak ty . Na laptopie mam dwie strony otwarte cały czas tylko je odświeżam . Więc automatycznie jak już widzę to głosuje
na tel pewnie gorzej byłoby bo musiałabym wchodzić szukać i wogole ![]()
Eeee ja też mam zakładki porobione na telefonie i też codziennie jak wchodzę to widzę i klikam
Ja bym pewnie sobie później przypomniała wędrując po zakładkach w telefonie , ale jakby zdjęcie chociaż było przypominające ![]()
Teraz to i tak wiemy jakie . A w przyszłym miesiącu
nie będę mogła wystawiać co chwilę . Może raz tak dla wiedzę jakie ![]()
dobra i torba będzie jak się nie uda ![]()
Ale myślę że zdjęcie przecież możesz wstawić. Która będzie pamiętać to będziemy głosować
Bardzo dużo tym razem chcą za jedną naklejkę z jednej strony się nie dziwię może to ukróci to wariatkowo jakie było w zeszłym roku chociaż wątpię
Wstawiaj codziennie zdjęcie ! Zawsze ktoś zobaczy i mu się przypomni
Bardziej chyba linków nie wolno ![]()
Zawsze możecie napisać do redakcji żeby się upewnić czy można linki czy nie
O tak najlepiej żeby zaraz nie było coraz więcej zamykanych wątków
Tylko watki zamknieto tak naprawdę nie przez same linki a nieporrzebne wymiany zdań. Linki byly pośrednią przyczyną jedynie.
Ale faktycznie lepiej zapytać zeby nie bylo problemu.
Ja jak mialam przypomnienie to głosowałam codziennie. A tak to różnie
Ja stworzyłam nowy wątek i wkleiłam tam link , od razu redakcja zareagowała że trzeba usunąć
Prosimy nie wstawiać linków i nie zachęcać do głosowania w konkursach. Wątki oraz komentarze dotyczące głosowania będą kasowane.
Teraz już wszystko będzie jasne! Dziękujemy za rozwianie wątpliwości ![]()
O kurza łapa ale się porobiło
Ej a ile trzeba wydać by dostać 1 naklejkę w biedrze. Już uruchomiłam zbieranie naklejek w apce ale nie mogę znaleść
@Kalusia161 pisała że 67 zł ![]()