Wygrane w konkursach

To nieźle zaszaleli z podniesieniem stawki za naklejkę :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: ja ogólnie tak na codzien nie robię tam zakupów, więc może być ciężko z ubieraniem :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Też cały czas pamiętam :heart:

1 polubienie

Kurczę! Tak brakuje przypomnienia :face_with_peeking_eye:
Na chuście już bardzo duża przewaga ! Dziś mi coś nie chce zaliczyć glosa może później wejdzie @Mamamalwi 178 :muscle:

1 polubienie

178 i 48 @karolina27034 @Mamamalwi zaglosowane. Faktycznie przypomnień brakuje

1 polubienie

Ja pamiętam codziennie , ciężko mi zapomnieć jak od kilku miesięcy było Lenny Lamb plus teraz Bobovita - mnie to w pamięci się wryło niczym Ojcze Nasz :saluting_face::saluting_face::saluting_face::white_heart::grin:

1 polubienie

Ja mam tak samo jak ty . Na laptopie mam dwie strony otwarte cały czas tylko je odświeżam . Więc automatycznie jak już widzę to głosuje :rofl: na tel pewnie gorzej byłoby bo musiałabym wchodzić szukać i wogole :blush:

1 polubienie

Eeee ja też mam zakładki porobione na telefonie i też codziennie jak wchodzę to widzę i klikam

2 polubienia

Ja bym pewnie sobie później przypomniała wędrując po zakładkach w telefonie , ale jakby zdjęcie chociaż było przypominające :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Teraz to i tak wiemy jakie . A w przyszłym miesiącu :face_with_peeking_eye: nie będę mogła wystawiać co chwilę . Może raz tak dla wiedzę jakie :rofl::rofl: dobra i torba będzie jak się nie uda :see_no_evil:

Ale myślę że zdjęcie przecież możesz wstawić. Która będzie pamiętać to będziemy głosować

1 polubienie

Bardzo dużo tym razem chcą za jedną naklejkę z jednej strony się nie dziwię może to ukróci to wariatkowo jakie było w zeszłym roku chociaż wątpię

Wstawiaj codziennie zdjęcie ! Zawsze ktoś zobaczy i mu się przypomni :wink: Bardziej chyba linków nie wolno :sweat_smile:

1 polubienie

Zawsze możecie napisać do redakcji żeby się upewnić czy można linki czy nie

1 polubienie

O tak najlepiej żeby zaraz nie było coraz więcej zamykanych wątków

1 polubienie

Tylko watki zamknieto tak naprawdę nie przez same linki a nieporrzebne wymiany zdań. Linki byly pośrednią przyczyną jedynie.

Ale faktycznie lepiej zapytać zeby nie bylo problemu.
Ja jak mialam przypomnienie to głosowałam codziennie. A tak to różnie

1 polubienie

Ja stworzyłam nowy wątek i wkleiłam tam link , od razu redakcja zareagowała że trzeba usunąć

Prosimy nie wstawiać linków i nie zachęcać do głosowania w konkursach. Wątki oraz komentarze dotyczące głosowania będą kasowane.

10 polubień

Teraz już wszystko będzie jasne! Dziękujemy za rozwianie wątpliwości :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

O kurza łapa ale się porobiło

Ej a ile trzeba wydać by dostać 1 naklejkę w biedrze. Już uruchomiłam zbieranie naklejek w apce ale nie mogę znaleść

@Kalusia161 pisała że 67 zł :face_with_peeking_eye:

1 polubienie