Wygrane w konkursach

To będzie fajnie masował ! Ja mam taką malutką gdzieś leży i uzywalam do wcierek :face_holding_back_tears:

Ja jeszcze takiego nie miałam więc zobaczymy co i jak

daj znac czy fajny masazer
ja mam inny bo juz dawno kupilam i jakos nie jest narazie konieczny wiec zastanawiam sie
on jest 1 elementowy? bo moj jakby z 2 czesci sie sklada

Kiedys były takie masażery :laughing::face_holding_back_tears:

o wez🤣 tez to mialam
to finalnie kot sie pchał by glowe mu masowac
osobiście dla mnie nie wypal😅

1 polubienie

Przetestowałam i całkiem fajny jest … :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Haha mam takie w domu, kupiłam mężowi żeby mnie nie męczył o drapanie po główce :rofl:

1 polubienie

Moja mama to dostała od siostry i ja raz jak zrobiłam to miałam gęsią skórkę

Mnie to za bardzo łaskotało i nie mogłam używać :rofl:

Jak poszlam po turban do włosów to nie bylo. Zdmuchnelam teraz piane ale nie wiem czy będzie mi sie chcialo iść jak okaze się że znowu nie ma tych nagrod😅

1 polubienie

U mnie dziś po południu już oczywiście nie było, także tak fajne te nagrody takie nie do zdobycia :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::rofl:

Haha no dokładnie :smile: jak jest cos fajniejszego to pewnie rano trzeba iść to az takiej potrzeby nie mam

Dziś nie ma gratisu :sweat_smile:

1 polubienie

Muszę pojechać koniecznie po swój

Może bardzo mało mieli tego w dostawie. Ja zapomniałam zdmuchnąć :rofl:

Ja muszę ten wczorajszy odebrać . Mi jakoś przelatują te gratisy nie mam czasu jechać po nie . Ciekawe czy gdybym poprosiła o te wcześniejsze to dostałabym :see_no_evil:wczoraj mi przyszła paczka z Rossmanna i dostałam gratis opaskę do włosów , zdziwiłam się bo nigdy mi nie dawali :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja wczoraj odebrałam masażer i wygląda że będzie fajny ale się okaże :crazy_face:

2 polubienia

Uuu to miło z ich strony , ostatnio z neboa był gratis do zakupów żółw torba , i ktoś napisał że nawet go odkupi bo dużo Grażyn biznesu go wybrało :laughing:

mnie się udalo ostatni zolw ale i tak poszlam po produkty bo fajna promka a je kupuje​:sweat_smile::rofl:
a teraz grazyny po 50 zl nawet sprzedaja
nie wiem jaki sens robic biznes z tych “łupów” wszystkich no ale …
wedlug vinted nie łamią regulaminu :sweat_smile::rofl:

Wo matko , jestem ciekawa czy ktoś to kupi :laughing: