Na Vinted można wszystko prawie sprzedać , choć jest trochę wykluczeń i nie można np. Mleka modyfikowanego sprzedawać . Zanim nam wyszła alergia na białko to dokarmiałam córkę mlekiem Humana i miałam kupiony zapas i myślałam , że tam sprzedam zamknięte opakowania z długa data ważności ale finalnie musiałam na olx wystawić .
owszem wykluczenia sa ale niektorzy to obchodzą pod inne nazwy kategorie itd
kiedys cos zglosilam niezgodnego to odpisali botem w stylu ze oni nie widza nieprawidlowosci
A to nawet bym na to nie wpadła . Ja jedynie widziałam wiele podróbek ale się nie bawię w zgłaszanie . I często rzeczy z shein z opisem kupione w butiku .
Ja raz znalazłam w ogłoszeniu CZYIMŚ moje zdjęcie z dana rzeczą to chyba sukienka wtedy była dokaldnie nie pamiętam. Zgłosiłam i usunęli
Pewnie nie chciało się komuś robić zdjęć , a zobaczył Twoje ogłoszenie z tą samą rzeczą . To tak jak wstawiają zdjęcia z strony , a niby nie można . A wiele razy widziałam takie zdjęcia .
Ja widzilam ze nawet leki na receptę tam sprzedają i to nie za małe pieniądze
leki !
No to już przesada jest powinno być usuwane
jeden wrzuci nie usuną to robi to nastepna osoba a nieraz ciężko im to zweryfikowac bo sporo rzeczy robi bot
a prawda jest taka ze tam jak i w innych miejscach 99% uzytkownikow regulaminu nie czyta
No wlansie takich rzeczy nie weryfikują, ale jak drugi raz dodam to samo ogłoszenie i mam dwa takie same aktywne to od razu ze naruszam zasady ![]()
A to też jest niedozwolone . To nie wiem czemu nie usuwają takich rzeczy ale tak jak pisała @MamusiaNM pewnie dają jakieś kategorie inne . I dopóki ktoś nie zgłosi to są .
bo to bot odrzuca wykrywa identyczne ale jakbys dala inna nazwe i troche inny opis to by nie usunelo vo juz wiele takich widzialam
a jezeli chodzi o usuwanie to zazwyczaj z tego co wiem z automatu usuwali te zgloszone na zdjęcie z internetu
Odebrałam wczoraj ten masażer - spoko jest , miekki i nie drapieżnik , końcówki są miekkie
gratisa dostałam blyszczyk kolejny ![]()
Ja byłam po kule przed wczoraj ale ich już nie było. Nie mam w sumie co kupować to o masażer też nie dmuchalam
A serio dmuchasz ? Mi samo się pokazuje i ani razu nie dmuchałan
No ja muszę dmuchać samo nie znika
I nie gadaj ze jeszcze mikrofon wlaczysz do tego?
Ja tylko telefon przekręcam w dół i sama piana znika
A ja chyba w ogóle mam włączony w aplikacji. Mnie naprawdę nie łapie jak nie dmuchne ![]()
![]()
I jeszcze straszą że zablokują mi Vinted jak jeszcze raz dodam ![]()
więc jak już odświeżam zdjęcie a poprzenie ogłoszenie usuwam
tak też mialam to kilka razy i nie usunęli
między innymi jak chciałam hulahop wystawic to mi usuwali bo “zakaz sprzedazy produktu medycznego”
szkoda ze xxxx wisi innycg osob i miesiacami ale po inna kategorią
jako np zabawka widzialam
Ja byłam dziś w rossmannie i nie było masażerów już
za to żółwia mieli z neboa i dostałam zaległe preznety ![]()