Wygrane w konkursach

zalegle? w naszym nic wiecznie zaleglego nie ma, jedynie na bieżąco ale to trzeba isc zaraz jak oglosza

Ja byłam w innym rosmanie niż zawsze i dostałam olejek do ust i balsam

1 polubienie

Przypomniałaś mi że ja dziś w domu mam taki kocyk dla małej bo chyba przyda się w żłobku. Na razie mam ciszę co do tego co będzie potrzebne ale też się nie nakręcam ponieważ moja nie idzie od pierwszego tylko dopiero od 21, więc mamy jeszcze czas

1 polubienie

To trafiłaś na fajną sprzedawczynię :frowning: mi wydają tylko to co powiem czyli tylko jedna rzecz :sweat_smile:

Usuwają ale moze nie wszystko wyłapią. Moze zależy jaki opis i jakos po tym jest weryfikacja

Ale to pytałaś czy możesz te zaległe dostać? Czy same od tak ci dały ? Też mam zaległe ale nie wiem czy u mnie mi dadzą bo wiecznie nie miały tak były do odbioru :smirk:

Ja dostałam też zaległe . Ale nie pytałam tylko powiedziała , że musi sprawdzić co mi się należy . I tamte poprzednie już straciły ważność na kuponach , a dostałam .

1 polubienie

No właśnie ja też muszę dmuchać nie wiem jaki to ma związek xD

1 polubienie

nie trzeba… wystarczt dluzej poczekać i samo wyskakuje niezaleznie czy włączony mikrofon czy nie
bo wlaczylam i zapomniałam dmuchac u siebie i sie pojawilo… a u meza nie ma zgody na mikrofon i jak sie poczeka to wyskakuje

Aż z ciekawości zapytam jutro . Może akurat się uda :slightly_smiling_face:

Zapytaj , może też dostaniesz . I daj znać czy się udało . Bo pewnie to zależy na kogo się trafi .

1 polubienie

Nic nie mówiłam dała wszystko co jej sie wyświetliło :grin:

1 polubienie

Oooo dostałaś płaszczyk raz jeszcze? Fajnie. A dziś robiłam porządek w szafce i zauważyłam że dostałam kiedyś brelok z czysciochowa :upside_down_face: wtedy jeszcze nie wiedziałam co to :laughing:

Ja nie dmucham bo mi nawet sygnalizuje że nie mam włączonego mikrofonu :rofl:

Ja kiedyś chciałam wystawić na oddanie leki na tarczycę bo mam zmienioną dawkę i to czuliście też mi usunęli post :wink:

A ja zostawiłam ostatnio telefon na chwilę i nie zniknęło w ogóle musiałam dmuchać.

oo no to nie wiem
az sprawdze jutro ile czasu trzeba poczekać

Cooo ? Kurcze tylko ja nie dmucham ? Hihihi

Taaaak dali " płaszczyk" no nie moge z Twoją szybkością i słownikiem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grin::grin::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja zawsze czekam i nie dmucham. Chyba nie zezwoliłam apce na dostęp do mikrofonu bo nawet jak bym chciała dmuchać to nic się nie dzieje :stuck_out_tongue:

1 polubienie

A ja bylam w rossmannie o zapomniałam odebrać. Skasowalam szybko na samoobsługowej. Tak to jest jak się z dziećmi jest :sweat_smile:

Mi się pojawiło wykryliśmy błąd z mikrofonem i dopiero Boże po jakichś trzech minutach ta priana zniknęła już mówię wolę wydmuchać i szybciej to pójdzie niż czekać

1 polubienie

I dobrze musisz być czujna…… to są specjalne zagadki słowne dla ciebie byś mógł ćwiczyć umysł :grinning::crazy_face::upside_down_face:

1 polubienie