zalegle? w naszym nic wiecznie zaleglego nie ma, jedynie na bieżąco ale to trzeba isc zaraz jak oglosza
Ja byłam w innym rosmanie niż zawsze i dostałam olejek do ust i balsam
Przypomniałaś mi że ja dziś w domu mam taki kocyk dla małej bo chyba przyda się w żłobku. Na razie mam ciszę co do tego co będzie potrzebne ale też się nie nakręcam ponieważ moja nie idzie od pierwszego tylko dopiero od 21, więc mamy jeszcze czas
To trafiłaś na fajną sprzedawczynię
mi wydają tylko to co powiem czyli tylko jedna rzecz ![]()
Usuwają ale moze nie wszystko wyłapią. Moze zależy jaki opis i jakos po tym jest weryfikacja
Ale to pytałaś czy możesz te zaległe dostać? Czy same od tak ci dały ? Też mam zaległe ale nie wiem czy u mnie mi dadzą bo wiecznie nie miały tak były do odbioru ![]()
Ja dostałam też zaległe . Ale nie pytałam tylko powiedziała , że musi sprawdzić co mi się należy . I tamte poprzednie już straciły ważność na kuponach , a dostałam .
No właśnie ja też muszę dmuchać nie wiem jaki to ma związek xD
nie trzeba… wystarczt dluzej poczekać i samo wyskakuje niezaleznie czy włączony mikrofon czy nie
bo wlaczylam i zapomniałam dmuchac u siebie i sie pojawilo… a u meza nie ma zgody na mikrofon i jak sie poczeka to wyskakuje
Aż z ciekawości zapytam jutro . Może akurat się uda ![]()
Zapytaj , może też dostaniesz . I daj znać czy się udało . Bo pewnie to zależy na kogo się trafi .
Nic nie mówiłam dała wszystko co jej sie wyświetliło ![]()
Oooo dostałaś płaszczyk raz jeszcze? Fajnie. A dziś robiłam porządek w szafce i zauważyłam że dostałam kiedyś brelok z czysciochowa
wtedy jeszcze nie wiedziałam co to ![]()
Ja nie dmucham bo mi nawet sygnalizuje że nie mam włączonego mikrofonu ![]()
Ja kiedyś chciałam wystawić na oddanie leki na tarczycę bo mam zmienioną dawkę i to czuliście też mi usunęli post ![]()
A ja zostawiłam ostatnio telefon na chwilę i nie zniknęło w ogóle musiałam dmuchać.
oo no to nie wiem
az sprawdze jutro ile czasu trzeba poczekać
Cooo ? Kurcze tylko ja nie dmucham ? Hihihi
Taaaak dali " płaszczyk" no nie moge z Twoją szybkością i słownikiem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja zawsze czekam i nie dmucham. Chyba nie zezwoliłam apce na dostęp do mikrofonu bo nawet jak bym chciała dmuchać to nic się nie dzieje ![]()
A ja bylam w rossmannie o zapomniałam odebrać. Skasowalam szybko na samoobsługowej. Tak to jest jak się z dziećmi jest ![]()
Mi się pojawiło wykryliśmy błąd z mikrofonem i dopiero Boże po jakichś trzech minutach ta priana zniknęła już mówię wolę wydmuchać i szybciej to pójdzie niż czekać
I dobrze musisz być czujna…… to są specjalne zagadki słowne dla ciebie byś mógł ćwiczyć umysł ![]()
![]()
![]()